بازدید علمی و عملی دانش‌آموزان انستیتوت کثیرالرشتوی چک از پروژه ساختمانی پوهنتون میدان وردک

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۵:۵۷

دانش‌آموزان رشته ساختمان انستیتوت کثیرالرشتوی چک ولایت میدان وردک در ادامه برنامه‌های آموزش عملی از پروژه ساختمانی لیلیه پوهنتون میدان وردک بازدید کردند.

هدف از این بازدید، تطبیق آموخته‌های مسلکی دانش‌آموزان با فعالیت‌های عملی، آشنایی با مراحل مختلف ساختمان‌سازی و کسب تجربه از محیط واقعی کار عنوان شده است.

در جریان این بازدید در مورد مراحل مختلف ساخت‌وساز، فعالیت‌های انجام‌شده و روند پیشرفت پروژه معلومات علمی و رهنمودهای تخنیکی به دانش‌آموزان ارائه شد. آنان ضمن مشاهده بخش‌های مختلف ساختمان با روند عملی کارهای ساختمانی و چگونگی تطبیق آموخته‌های مسلکی در محیط واقعی کار آشنا شدند و به پرسش‌های آنان نیز از سوی مسئولان و انجینران مربوط پاسخ‌های مسلکی ارائه گردید.

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با فراهم‌سازی زمینه‌های آموزش عملی و بازدیدهای علمی تلاش می‌کند تا دانش‌آموزان در کنار آموزش‌های نظری مهارت‌های مسلکی و عملی لازم را نیز فراگرفته و برای ورود موثر به بازار کار و مشارکت در توسعه اقتصادی کشور آماده شوند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۵:۲۳
Background image

آغاز برنامه ۴۰روزه اصلاحی و آموزشی برای دانش‌آموزان لیلیه حضرت عمر فاروق (رض)

ریاست دعوت و ارشاد اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با همکاری اداره فکری و فرهنگی تنویر، برنامه ۴۰روزه اصلاحی و آموزشی را برای دانش‌آموزان لیلیه حضرت عمر فاروق (رض) آغاز کرد. این برنامه با. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۹:۳۱
Background image

دیدار مسئولان ریاست تحقیق و نوآوری با بیش از ۲۰ شرکت تولیدی و صنعتی

مسئولان ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در حاشیه پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی امام ابوحنیفه (رحمه‌الله)، با نمایندگان بیش از ۲۰ شرکت تولیدی، صنعتی و نهادهای سکتور. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۵:۹
Background image

روند اصلاح و انکشاف نصاب آموزشی رشته‌های جی‌آی‌اس و اقتصاد و مدیریت آغاز شد

روند اصلاح و انکشاف نصاب آموزشی رشته‌های سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) و اقتصاد و مدیریت، امروز از سوی ریاست نصاب تعلیمی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی آغاز گردید. در مراسم آغاز این. . .

BACK TO NEWS