فراغت ۶۰ تن محبوسین از برنامه های کوتاه مدت حرفوی در ولایت خوست

برنامه کوتاه مدت آموزش های حرفوی رشته برق که پیشتر از سوی آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت خوست در محبس این ولایت آغاز گردیده بود، پایان یافت.
محبوسین در این برنامه کوتاه مدت طی شش ماه حرفه برق را فراگرفتند و در این زمینه با تعلیمات مسلکی آٰراسته شده اند.
در مراسم اختتامیه این برنامه آموزشی مسولان محبس ولایت خوست از فراهم زمینه آموزش های تخنیکی برای محبوسین آن ولایت از سوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی قدر دانی کردند.
در همین حال محبوسین نیز از برگزاری این برنامه آموزشی برای آنان ابراز خرسندی نمودند و افزودند که این برنامه آموزشی راه را برای ادغام دوباره آنان در جامعه و تغیر مثبت در آینده شان هموار میسازد.
گفتنیست که در پایان این برنامه برای محبوسین که از برنامه کوتاه مدت حرفوی فارغ شدند تحسین نامه ها نیز اهدا گردید.