فراغت ده‌ها دانش‌آموز مسلکی از مراکز تعلیمات تخنیکی پروان

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۹:۱۴

مراسم فراغت 461 دانش‌آموزش از مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت پروان باحضور مفتی محمد ادریس انوری والی پروان برگزار گردید.

همچنین در این برنامه قومندان امنیه، رئیس معارف و سایر مسئولان محلی ولایت پروان نیز اشتراک و سخنرانی نمودند.

محمد ادریس انوری والی پروان هنگام سخنرانی در مراسم فراغت دانش‌آموزان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی آن ولایت گفت که جوانان دانش‌آموخته از جمله سرمایه‌های کشور هستند و ا.ا.افغانستان در زمینه حمایت از آنان تلاش می‌نماید.

ایشان همچنین در صحبت‌هایش علاوه کرد که آموزش‌های تخنیکی و مسلکی در راستای خودکفایی اقتصادی و اشتغال‌زایی در جامعه بسیار مهم است. او برحمایت همه‌جانبه از این آموزش‌های نیز تأکید کرد.

در همین حال رئیس معارف، قومندان امنیه و سایر مسئولان محلی بر حمایت و تقویت بیشتر تعلیمات تخنیکی و مسلکی تأکید کردند. آنان این آموزش‌های را برای آبادی، پیشرفت و خودکفایی اقتصادی مهم عنوان کردند.

به باور کارشناسان، آموزش‌های تخنیکی و مسلکی، کلید اصلی توانمندسازی جوانان، کاهش بیکاری و ساختن اقتصادی قوی و خودکفا برای افغانستان است.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۱ - ۱۰:۱۴
Background image

دیدار مسئولان ریاست تحقیق و نوآوری با اتحادیه پوهنتون‌های خصوصی

مفتی سید احسان الله قاسمی رئیس تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشستی با محترم احمد جان پوپل رئیس عمومی اتحادیه پوهنتون‌های خصوصی افغانستان دیدار و گفت‌وگو کرد. آنان در. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۱ - ۹:۵۶
Background image

برنامه اصلاحی و آموزشی با محوریت اخوت اسلامی برگزار شد

در ادامه برنامه‌های اصلاحی و آموزشی ریاست ارشاد و دعوت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، برنامه‌ای با حضور رؤسا و کارمندان این اداره برگزار شد. در این برنامه، محترم دوکتور محمد عارف عطائی،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۹:۲۸
Background image

نشست‌های هماهنگی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با وزارت امور خارجه

انجنیر احمد نبی نائل رئیس ارتباط خارجه اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با مفتی نورالله عزام رئیس حقوق و معاهدات وزارت امور خارجه، دیدار و در مورد روند پیگیری تفاهمنامه‌های همکاری میان. . .

BACK TO NEWS