سفر هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به ولایت بادغیس

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۱۴:۵۶

محترم مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی در ادامه سفرش به ولایت بادغیس رفت.

هیأتی در این سفر معاون امور تخنیکی و مسلکی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی را همراهمی می‌نمود که هدف از آن رسیدگی به چالش‌های مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عنوان شده است.

در همین حال این هیأت وضعیت انستیتوت مسلکی زراعت ولسوالی جوند، انستیتوت اداره و حسابداری مرکز، مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی مرکز، لیسه مسلکی زراعت ولسوالی قادس و همچنین لیسه‌های مسلکی زراعت ولسوالی بالامرغاب را بررسی نمودند.

آنان مشکلات و چالش های مراکز آموزشی را از نزدیک دیدند و در زمینه رسیدگی به مشکلات و چالش های این مراکز وعده همکاری دادند.

همچنین این هیأت از مسئولان این مراکز خواست تا در زمینه دروس عملی و تطبیق درست پلان‌های تعلیمی بیشتر تلاش نمایند.

این سفر در حالی انجام می‌شود که بیشتر آنان وضعیت مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت فاریاب را نیز بررسی نموده‌اند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۹ - ۹:۵۵
Background image

برای ۱۱۰۰ تن از فارغان برنامه اداره و مدیریت زمینه ادامه تحصیلات عالی فراهم شد

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لغمان می‌گویند که مجاهدینی که از برنامه اداره و مدیریت مراکز تعلمیات تخنیکی و مسلکی این ولایت فارغ شده اند، زمینه ادامه تحصیلات عالی فراهم. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۶:۴۰
Background image

کسب مقام نخست ازسوی انستیتوت تکنالوژی کمپیوتر در نمایشگاه بین المللی افغانستان

دانش‌آموزان انستیتوت تکنالوژی کمپیوتر در رقابت میان‌گروهی که از سوی وزارت محترم مخابرات و تکنالوژی معلوماتی، میان ۲۰ تیم برگزار شده بود، موفق به کسب مقام نخست شدند. این رقابت در جریان. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۵:۴۲
Background image

راه‌اندازی برنامه آموزشی برای مدیران مالی آمریت‌های تخنیکی ولایات

ریاست امور کارکنان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برنامه پنج‌روزه ارتقای ظرفیت مدیران مالی ۳۴ ولایت مربوط به آمریت‌های تعلیمات تخنیکی و مسلکی را با همکاری متخصصان وزارت محترم مالیه برگزار. . .

BACK TO NEWS