سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با شاروال کابل دیدار و گفت‌وگو کرد

media_admin
شنبه ۱۴۰۲/۳/۲۰ - ۱۱:۱۹
د تخنیکی او مسلکي زده کړو ادارې سرپرست د کابل له ښاروال سره وکتل

مولوی غلام حیدر شهامت، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با مولوی عبدالرشید، شاروال کابل دیدار کرد.

 در این دیدار در مورد همکاری و هماهنگی میان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی و شاروالی کابل بحث شد. 

آقای شهامت درباره‌ی دستاوردها و برنامه‌های اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی صحبت کرد و خواستار همکاری شاروالی کابل در برخی از موضوعات شد. 

شاروال کابل از همکاری همه‌جانبه این اداره با اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از جمله در بخش فراهم ساختن زمینه آموزش پرکتیک برای محصلین مکاتب و انستیتوت‌های مسلکی اطمینان داد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۸:۵۷
Background image

اشتراک مراکز تعلیمات تخنیکی پکتیا در دومین نمایشگاه ملی تولیدات و محصولات داخلی

دومین نمایشگاه ملی تولیدات و محصولات داخلی در ولایت پکتیا آغاز گردید. در این نمایشگاه سه روزه تولیدات عملی، نوآوری‌ها و ابتکارات مختلف استادان، شاگردان و محصلان تعلیمات تخنیکی و مسلکی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۴ - ۹:۳۰
Background image

برگزاری سمینار «انتخاب مسیر شغلی» در انستیتوت اداره و حسابداری

سیمینار آموزشی و مشاوره‌ای تحت عنوان «انتخاب مسیر شغلی» از سوی مرکز کاریابی و مشوره‌دهی شغلی انستیتوت اداره و حسابداری کابل، با همکاری مؤسسه «نگرش سبز» برگزار شد. در این برنامه نزدیک به. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۱:۱۷
Background image

سیستم دیجیتالی گدام‌داری از سوی ریاست تکنالوژی معلوماتی معرفی شد

سیستم گدام‌داری دیجیتالی از سوی مسئولان ریاست تکنالوژی معلوماتی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، در نشستی با حضور محترم مفتی فضل‌الرحمن فاضل معاون امور مالی و اداری این اداره، برای مسئولان. . .

BACK TO NEWS