دیدار و گفت‌وگوی سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با والی تخار

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۸/۴ - ۱۲:۵۱
2

مولوی غلام حیدر شهامت، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در جریان سفرش به ولایت تخار با مولوی عبیدالله امین‌زاده، والی این ولایت دیدار و گفت‌وگو نمود.

در این دیدار، رؤسا و سایر مقامات محلی تخار نیز حضور داشتند.

در آغاز این نشست والی تخار، هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی را به این ولایت خوش‌آمدید گفت و از دست‌آوردهای این اداره اظهار قدردانی نمود.

آقای امین‌زاده همچنین درباره اهمیت تعلیمات تخنیکی و مسلکی صحبت کرد و گفت که تخنیک و مسلک در تاریخ اسلام، جایگاه بلند داشته‌است.

والی تخار در این دیدار، ضمن تعهد همکاری با مراکز تعلمیات تخنیکی و مسلکی این ولای گفت که: « اگر بخواهیم با جهان رقابت کنیم، باید از تعلیما تخنیکی و مسلکی حمایت همه‌جانبه صورد گیرد.»

در ادامه مولوی غلام حیدر شهامت در صحبت‌های خود با والی و سایر مسئولان محلی ولایت تخار درباره اهداف و برنامه‌های این اداره صحبت کرد و از ایجاد انستیتوت معیاری در کشور نیز یادآوری نمود.

آقای شهامت همچنین طرح آموزش مجاهدین که از سوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی تدوین گردیده نیز صحبت کرد و گفت که با عملی‌شدن آن، زمنیه آموزش‌های علوم عصری برای مجاهدین فراهم می‌شود.

سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در این نشست، از راه‌اندازی برنامه‌های آموزشی مسلکی این اداره در زندان‌ها و مدارس دینی نیز یادآوری نمود.

پیش از این نیز هیأت‌هایی از اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای بررس و رسیدگی به مشکلات مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلک به شماری از ولایات از جمله کابل لوگر، پکتیا، پکتیکا، کنر، لغمان، جلال آباد، نورستان، بغلان، خوست و کندز سفر کرده است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۳:۳۷
Background image

دیدار هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از آمریت تخنیکی لغمان

هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ادامه سفرشان به ولایت لغمان رفتند و در آنجان از آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی دیدار نمودند. آنان در دیدارشان از آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۱:۳۹
Background image

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی؛ فعالیت‌ها و دست‌آوردها

الحاج مولوی غلام حیدر شهامت، به عنوان رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در بیشتر از سه سال گذشته نقش برجسته‌ای در تحول و پیشرفت بخش تعلیمات تخنیکی و مسلکی کشور ایفا کرده است. ایشان با. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۱:۳۷
Background image

گشایش مرکز کاریابی ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

یک مرکز کاریابی و مشوره‌دهی شغلی ازسوی ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ولایت لغمان گشایش یافت. در همین حال ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در. . .

BACK TO NEWS