دانش‌آموزان رشته زراعت انستیتوت زراعت و وترنری پکتیا از فابریکه پروسس جلغوزه دیدار کردند

media_admin
شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۹:۴۱

دانش‌آموزان صنف دوازدهم رشته زراعت انستیتوت زراعت و وترنری ولایت پکتیا در قالب سیر های علمی مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی به فابریکه پروسس جلغوزه، رحیم گردیزی در آن ولایت رفتند.

آنان در جریان این سیر علمی با بخش های مختلف پروسس مواد غذایی آشنایی حاصل نموده و و چگونگی کارکرد ماشین آلات پروسس جلغوزه را نیز تماشا نمودند.

در همین حال مسؤلان فابریکه مذکور و استاد رهنما برای دانش‌اموزان پیرامون اهمیت اقتصادی جلغوزه توضیحات همه جانبه ارایه نمودند.

استاد رهنما با اشاره به اهمیت اقتصادی فابریکه پروسس جلغوزه گفت که جلغوزه از جمله محصولات با ارزش افغانستان میباشد که پس از پروسس کیفیتو قیمت آن به مراتب بلند میرود.

در همین حال دانش‌آموزان نیز از برگزاری این سیر علمی ابراز خرسندی نموده و سوالات شانرا نیز در زمینه چگونگی پروسس با استاد در میان گذاشتند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۴ - ۱۴:۰
Background image

تولید و پروسس لبنیات از سوی محصلین انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز (محمود راقی)

محصلین رشته مالداری انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز (محمود راقی) ولایت کاپیسا طی یک سیر علمی به ریاست زراعت و مالداری در آن ولایت پیرامون چگونگی تولید و پروسس لبنیات آموزش دیدند. استاد رهنما. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۴ - ۱۲:۱۸
Background image

شاگردان لیسه تخنیکی ومسلکی برق ولایت سرپل در مورد ترانسفارمر آموزش دیدند

شاگردان صنف دوازدهم رشته برق لیسه تخنیکی ومسلکی برق ولایت سرپل در قالب آموزش های پرکتیک طی یک سیر علمی به مدیریت ترانسفارمر ریاست برشنا آن ولایت در مورد انواع ترانسفارمرها به گونه عملی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۴ - ۱۱:۷
Background image

دانش آموزان لیسه کثیرالرشتوی خُلم در مورد گیاهان هرزه به صورت عملی آموزش دیدند

شاگردان لیسه کثیرالرشتوی خُلم ولایت سمنگان طی یک جلسه درسی در قالب فراگیری آموزش های عملی مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی در مورد شناسایی و طبقه‌بندی گیاهان هرزه به شکل عملی آموزش دیدند.. . .

BACK TO NEWS