حدود 70 نفر از کورس‌های کوتاه‌مدت حرفوی آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی تخار فارغ شدند

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۵/۱۲ - ۹:۳۰
تخار

حدود 70  نفر از نخستین دور کورس‌های آموزشی رشته‌های ترمیم مبایل و خیاطی انستیتوت تخنیکی و مسلکی ولایت تخار فارغ شدند.

مراسم فراغت این شاگردان با حضور علما و مسئولان محلی تخار برگزار شد.

در این مراسم انجنیر محمد ایفل مبارز، آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت تخار، ضمن تبریکی به فارغان در مورد نقش جوانان و کسب حرفه در راستای بهبود اقتصادی جامعه و مؤثریت آن صحبت کرد.

وی جوانان را ستون فقرات جامعه و عامل تحول اقتصادی خواند و از فارغان کورس‌های حرفوی خواست که از اندوخته‌ها و مهارت‌شان برای خدمت به جامعه استفاده کنند.

قابل ذکر است که از نخستین دور فراغت کورس‌های سه ماه حرفوی به تعداد ۶۸ تن از جوانان فارغان شدند. 46 تن از آنان در رشته ترمیم موبایل و 22 تن دیگر در بخش خیاطی آموزش دیده‌اند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۴:۸
Background image

برگزاری سیمینار آموزشی برای مسئولان مراکز تعلیمات تخنیکی جوزجان

هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ولایت جوزجان بخاطر ارتقای ظرفیت کارمندان و مسئولان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی آن ولایت سیمینار آموزشی برگزار نمود. در این برنامه، روی موضوعات. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۳:۲۳
Background image

دیدار معاون امور تخنیکی و مسلکی با والی ولایت جوزجان

محترم مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ادامه سفرش به ولایات، با مولوی گل حیدر شفق والی جوزجان دیدار و گفت‌وگو نمود. در این دیدار مسئولان. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۳:۱۵
Background image

دیدار معاون امور مالی و اداری از مراکز تعلیمات تخنیکی زون شرق

محترم مفتی فضل‌الرحمن فاضل معاون امور مالی و اداری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ادامه دیدارهایش از مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی زون شرق کشور، با قاری خالد صداقت رئیس زون شرق دیدار. . .

BACK TO NEWS