جریان کار عملی محصلین انستیتوت تخنیکی و مسلکی سجادیه بلخ

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۸/۳ - ۱۱:۴
 کار عملی

محصلین رشته انجنیری ساختمان انستیتوت تخنیکی و مسلکی ولسوالی سجادیه ولایت بلخ تطبیق نقشه تعمیر را به گونه عملی آموختند.

استاد رهنما در این جلسه، چگونگی تطبیق نقشه تعمیر مسکونی را بالای مودل ساختمان به محصلین توضیح داد.

بخش عمده آموزش در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است، طوری که فارغان این مراکز توانایی اشتغال‌زایی را در بازار کار، پیدا می‌کنند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۶ - ۱۱:۲۹
Background image

برگزاری سیمینار آموزشی ازسوی ریاست تحقیق و نوآوری

ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای کارمندان بست‌های اکادمیک این اداره سیمینار آموزشی برگزار نمود. در این برنامه حدود 60 کارمند اشتراک داشتند که برای یک روز درباره. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۹:۴۰
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری آمریت تخنیکی و ریاست حوزه دریایی لغمان

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشستی با مسئولان ریاست حوزه فرعی دریایی ولایت لغمان تفاهم‌نامه همکاری امضاء کرد. بر بنیاد این تفاهم‌نامه زمینه آموزش‌های عملی برای دانش‌آموزان مراکز. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۹:۵۸
Background image

ادامه کمپاین نهال‌شانی ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

کمپاین نهال‌شانی که چندی قبل ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با همکاری آمریت‌های تخنیکی ولایات راه‌اندازی گردیده بود، ادامه دارد. در ادامه این برنامه مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی. . .

BACK TO NEWS