جریان فراگیری آموزش های عملی از سوی محصلین انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز لغمان

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۸:۴۹
TVETA

محصلین رشته برق انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز ولایت لغمان در یک سیر علمی به قریه کوتای تور این ولایت پیرامون « برج های برق » به شکل عملی آموزش دیدند.

استاد رهنما در جریان درس و رهنمای محصلین برای آنان در مورد « برج برق، پرچاوی های برق و ترانسفارمرها» به شکل مفصل توضیحات ارایه نمود.

همچنین در ادامه به سوالات و پرسش های دانش آموزان در زمینه درس نیز پاسخ های همه جانبه ارایه گردید.

فراگیری آموزش های عملی به محصلین کمک میکند تا آنان پس از فراغت در بازار کار جذب شوند.

از همین رو رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره تلاش دارد تا روند دروس عملی را در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی بیشتر تقویت نماید.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱/۲۶ - ۱۴:۵۸
Background image

جریان آموزش های عملی محصلین انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز لغمان در مورد کانکریت

محصلین رشته ساختمان انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز ولایت لغمان در مورد طریقه درست کانکریت ریزی ساختمان ها به گونه عملی آموزش دیدند. آنان در جریان این جلسه درسی طریقه درست کانکریت ریزی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱/۲۶ - ۱۴:۵۲
Background image

بخش تعلیمات خاص در ولایت جوزجان ایجاد گردید

بخش تعلیمات خاص برای افراد دارای معلولیت های شنوایی و بینایی طی برگزاری محفلی در ولایت جوزجان ایجاد گردید. در برنامه افتتاحیه این مراسم در کنار مسولان آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱/۲۶ - ۹:۴۰
Background image

جریان آموزش عملی دانش‌آموزان لیسه مسلکی زراعت ولسوالی سیداباد میدان وردگ

شاگردان صنف یازدهم لیسه مسلکی زراعت سیداباد ولایت میدان وردگ در مورد حجرات نباتی و حیوانی به شکل عملی آموزش دیدند. استاد رهنما در جریان درس به آنان در مورد ساختمان و اجزای داخلی حجرات. . .

BACK TO NEWS