جریان فراگیری آموزش های عملی از سوی محصلین انستیتوت زراعت و وترنری بلخ

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۲/۹ - ۱۴:۲۷
TVETA

به هدف تقویت درک علمی محصلین و تطبیق موثر محتوای درسی، محصلین رشته وترنری انستیتوت زراعت و وترنری ولایت بلخ در بخش اناتومی حیوانات به شکل عملی آموزش دیدند.

استاد رهنما در این جلسه درسی، برای محصلین ساختمان اناتومیکی اعضای ضمیمه‌ای سیستم هاضمه، سیستم تنفسی و سیستم اطراحیه از طریق عمل نیکروپسی (کالبدشکافی)  را به‌گونه عملی تشریح نمود.

همچنان محصلین در جریان این درس، با دقت در فعالیت‌ها اشتراک ورزیده و ساختارهای داخلی حیوانات را به‌گونه عینی مشاهده نمودند.

هدف این جلسه، ارتقای توانایی محصلین در شناخت دقیق ساختارهای داخلی بدن حیوانات و فراهم‌سازی زمینه‌های عملی برای آمادگی بیشتر آنان جهت ورود به محیط‌های کاری تخصصی عنوان شده است.

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همچنان به عملی‌سازی برنامه‌های آموزشی مبتنی بر مهارت تأکید داشته و تلاش دارد تا روند آموزش‌های علمی–عملی را در سراسر کشور گسترش دهد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۸ - ۱۳:۴۲
Background image

محصلین انستیتوت زراعت و وترنری مرکز ولایت فراه در مورد تطبیق ادویه جات حیوانی آموزش دیدند

محصلین رشته وترنری انستیتوت زراعت و وترنری مرکز ولایت فراه در قالب دروس عملی مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی در مورد چگونگی تطبیق ادویه جات په صورت عملی آموزش دیدند. استاد رهنما در جریان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۸ - ۱۰:۲۷
Background image

فراگیری آموزش های عملی در انستیتوت کثیرالرشوی دایمیرداد میدان وردک

دانش‌آموزان انستیتوت کثیرالرشتوی دایمیرداد ولایت میدان وردک طی یک سیر علمی در مورد سیخ بندی ساختمان به شکل عملی آموزش دیدند. در این جلسه درسی دانش‌آموزان تحت نظر استاد و با اجرا نمودن. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۴:۱۸
Background image

یادگیری آموزش عملی در مورد برق از سوی دانش‌آموزان انستیتوت سیدآباد ولایت میدان وردک

شاگردان صنف دوازدهم انستیتوت کثیراالرشتوی سیدآباد ولایت میدان وردک طی یک سیر علمی به سب استیشن در آن ولایت در مورد برق به گونه عملی آموزش دیدند. استاد رهنما در جریان سیر علمی برای. . .

BACK TO NEWS