تولید لبنیات در لیسه کثیرالرشتوی خُلم سمنگان

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۶/۲۲ - ۱۱:۳۲
TVETA

شاگردان لیسه کثیرالرشتوی ولسوالی خُلم ولایت سمنگان پیرامون چگونگی تولید لبنیات آموزش دیدند.

استاد بخش تجارت زراعتی در یک جلسه درسی درباره لبنیات و چگونگی تولید آن به گونه عملی به دانش‌آموزان توضیحات داد.

همچنین شاگردان در این برنامه درسی نظریات و سوالات شان را با استاد مربوطه شریک ساختند.

بخش عمده آموزش‌ها در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است. از همینرو محصلین این مراکز پس از فراغت در بازار صاحب کار می‌شوند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۳:۷
Background image

آموزش عملی دانش‌آموزان درباره تطبیق نقشه ساختمان

دانش‌آموزان انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی جلگه ولایت میدان وردک در چارجوب دروس عملی پیرامون موضوعات مربوط به اعمار ساختمان رهایشی آموزش دیدند. استاد بخش تکنالوژی ساختمان در این برنامه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۹
Background image

فراغت شماری از دانش‌جویان از برنامه آموزش سولرسیستم

برنامه آموزش حرفوی بخش سولرسیستم که چندی قبل ازسوی آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لوگر راه‌اندازی گردیده بود، پایان یافت. مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لوگر می‌گویند. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۹:۹
Background image

تجهیز کمپیوترلب در معاونیت انجنیری کاپیسا

مسئولان در معاونیت انجنیری ولایت کاپیسا می‌گویند که آنان دو صنف آموزشی را با کمپیوتر و تجهیزات مورد نیاز آموزش آماده ساخته‌اند. قرار است این دو صنف برای آموزش‌های عملی دانش‌جویان رشته. . .

BACK TO NEWS