برگزاری مراسم فراغت از سوی انستیتوت کثیرالرشتوی قرغه یی ولایت لغمان

media_admin
شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۰ - ۱۴:۵۸
tveta

انستیتوت کثیرالرشتوی قرغه یی ولایت لغمان به مناسبت فراغت ۴۰ تن از محصلین این مرکز تخنیکی جشن فراغت برگزار کرد.

در این مراسم مسولان آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی لغمان، مقامات محلی، بزرگان قومی، متنفذین و اعضای خانواده های محصلین فارغ شده اشتراک داشتند.

مولوی عبدالرازق سیار آمر معارف لغمان در این مراسم جوانان را به فراگیری علوم عصری در کنار علوم دینی تشویق نموده و از آنان خواستند تا در زمینه ترقی و پیشرفت کشور سهم خویش را با اراده کامل انجام دهند.

سایر سخنرانان در این محفل در مورد اهمیت علوم عصری بالخصوص تعلیمات تخنیکی و مسلکی که اساس فقر زدایی و ایجاد مسلک میباشد، صحبت نمودند. آنان همچنان جوانان را به ادامه تحصیل تشویق کردند.

در پایان این جشن برای محصلین فارغ شده تصدیق نامه ها اهدأ گردید و مراسم با دعای خیر به پایان رسید.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۹ - ۱۰:۵۹
Background image

راه اندازی موتور سه فاز ازسوی دانش‌آموزان انستیتوت نفت‌وگاز

دانش‌آموزان رشته برق انستیتوت نفت‌وگاز ولایت بلخ درجریان فراگیری آموزش‌های عملی، درباره چگونگی راه‌اندازی موتور سه فاز برق به گونه عملی آموزش دیدند. در همین حال استاد بخش مربوطه به. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۹ - ۹:۵۶
Background image

برگزاری برنامه اصلاحی و آموزشی اداره تعلیمات تخنیکی

برنامه اصلاحی و آموزشی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با حضور رؤسا، کارمندان و مسؤولین این اداره برگزار گردید. در این برنامه استاد دادمحمد ناوک نویسنده و ادیب درباره موضوعات مختلف فرهنگی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۷ - ۱۱:۵۸
Background image

پایان سیمینار مسئولان ولایتی تعلیمات تخنیکی و مسلکی

سیمینار آموزشی پنج روزه رؤسای زون‌ها و آمریت‌های تعلیمات تخنیکی و مسلکی پایان یافت. در مراسم پایانی این برنامه، معاونین محترم اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی اشتراک و سخنرانی نمودند. مولوی. . .

BACK TO NEWS