برگزاری سمینار آموزشی برای محصلین انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز ولایت خوست

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۷ - ۱۷:۴۷

مسولان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ولایت خوست میگویند که برای محصلین رشته های اداره و تجارت و اداره و مدیریت انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز آن ولایت سیمینار آموزشی برگزار نموده است.

به گفته مسولان این سیمینار به منظور بلند بردن ظرفیت محصلین در بخش های اداری و ورود موفق آنان به بازار کار برگزار شده است.

گفتنیست که اشتراک کنندگان در این برنامه آموزشی در مورد موضوعات مختلف امور مالی و تدارکاتی از سوی استادان ورزیده آن مرکز آموزشی آموزش دیدند.

این در حالیست که رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره بر تقویت دروس عملی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی تأکید دارد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۵ - ۱۱:۳
Background image

آموزش عملی برای دانش‌آموزان رشته برق لیسه تخنیکی و مسلکی مرکز ولایت لغمان برگزار شد

در چارچوب برنامه‌های آموزشی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی آموزش عملی در بخش برق برای شاگردان صنف دوازدهم لیسه تخنیکی و مسلکی مرکز این ولایت برگزار گردید. دانش آموزان به ‌صورت عملی با. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۵ - ۱۰:۲۲
Background image

آموزش عملی دانش‌آموزان رشته زراعت لیسه مسلکی زراعت بهسود ولایت ننگرهار

در چارچوب برنامه‌های آموزشی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی آموزش عملی مضمون «مبانی خاک‌شناسی» با موضوع بافت خاک برای شاگردان صنف دهم لیسه مسلکی زراعت بهسود برگزار شد. دانش آموزان رشته. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۳ - ۱۲:۴۴
Background image

برگزاری برنامه ارتقای ظرفیت برای معتمدین مراکز تعلیمات تخنیکی لوگر

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لوگر می‌گویند که به منظور بهبود امور در بخش املاک و خدمات، سیمینار یک روزه برای معتمدین مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار گردید. در این. . .

BACK TO NEWS