بازدید هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از مراکز تخنیکی ولایت میدان وردگ

media_admin
شنبه ۱۴۰۳/۹/۲۴ - ۱۱:۲۶

هیأتی از اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به ریاست محترم مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی این اداره در سفرش به ولایت میدان وردگ از مراکز تعلیمات تخنیکی دیدار نمود.

در این میان،از وضعیت تدریسی انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی سید آباد، انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی جغتو و انستیتوت کثیرالرشتوی دره نور تنگی ولسوالی سید آباد بررسی گردید.

این هيأت در جریان بررسی از مراکز تعلیمات تخنیکی ومسلکی مشکلات و چالش های این مراکز را از نزدیک دید و در زمینه رسیدگی به مشکلات و چالش های این مراکز وعده همکاری نیز داد.

همچنان این هیأت از مسئولان این مراکز خواست تا در زمینه دروس عملی به شاگردان بیشتر تلاش نمایند. در سوی هم این هیأت رهنمایی های لازم و مسلکی برای مسئولین مراکز آموزشی جهت بهبود امور ارایه نمودند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۱۳:۵۹
Background image

برگزاری نشست هماهنگی و توسعه همکاری‌های مشترک میان انستیتوت انجنیری بلخ و شرکت ساختمانی خانه طلایی

مسئولان انستیتوت انجنیری بلخ در نشستی با محترم حشمت‌الله گویا، رئیس شرکت ساختمانی خانه طلایی، دیدار و گفتگو نمودند. هدف از این نشست، تقویت ارتباط میان آموزش‌های تخنیکی و مسلکی با. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۱۳:۴۸
Background image

برگزاری برنامه اصلاحی و آموزشی ازسوی ریاست دعوت و ارشاد اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

محترم مولوی هدایت‌الله یک تن از عالمان دینی کشور طی نشست آموزشی، پیرامون چگونگی حکومتداری حضرت عمر فاروق (رضی‌الله‌عنه) و مسئولیت‌ها و مکلفیت‌های کارمندان در نظام اسلامی، به‌گونه مفصل. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۱:۱۸
Background image

بیش از ۳۰ درصد کار ساخت و اعمار مسجد در اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی تکمیل شده است

کار ساخت و اعمار مسجد شریف در محوطه اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با پیشرفت قابل ملاحظه ادامه داشته و تاکنون بیش از ۳۰ درصد کارهای ساختمانی آن تکمیل شده است. این پروژه با هدف فراهم‌سازی. . .

BACK TO NEWS