انستیتوت کثیرالرشتوی ناحیه ۱۹ مراسم فراغت برگزار کرد

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۶/۱۴ - ۱۴:۵۶
TVETA

انستیتوت کثیرالرشتوی ناحیه ۱۹ ولایت کابل مراسم فراغت ۵۹ تن از محصلین رشته کوتاه مدت آموزش ترمیم مبایل را برگزار کرد.

در این مراسم استاد رفیع الله حبیبی آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت کابل در مورد اهداف اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی و همچنان اهمیت تعلیمات تخنیکی و مسلکی بحث کرد.

سایر سخنرانان نیز در مورد اهمیت تعلیمات تخنیکی و مسلکی بحث نمودند و مراسم با اهدای تصدیق نامه ها برای فارغان این برنامه پایان یافت.

در بخش دیگر این مراسم برنامه افتاحیه کورس های کوتاه مدت حرفوی در چهار رشته از جمله خیاطی ترمیم مبایل و ترمیم اشیای برقی افتتاح گردید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۸:۳۳
Background image

فراگیری آموزش‌های عملی ازسوی دانش‌آموزان انستیتوت زراعت و وترنری

دانش‌آموزان انستیتوت زراعت و وترنری حصه اول ولایت کاپیسا دریک جلسه درسی درباره مایکرسکوب و اجزای آن آموزش دیدند. در همین حال استاد بخش مربوطه برای آنان درباره چگونگی استفاده از. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۶:۷
Background image

برگزاری نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی باحضور و اشتراک شماری از رؤسای این اداره برگزار گردید. در این نشست درباره مسوده راهنمای تطبیق آزمایشی تحلیل و تجزیه نصاب تعلیمی و همچنین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۱:۲۷
Background image

گشایش ورکشاپ آموزشی برای کارمندان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای کارمندان امور اکادمیک این اداره سیمینار آموزشی برگزار کرد. این برنامه برای پنج روز ادامه دارد و استادان پوهنتون کابل درباره روش. . .

BACK TO NEWS