امضای تفاهم‌نامه میان بنیاد روپانی و اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۹/۲۰ - ۱۳:۱۴
tveta

مولوی غلام حیدر شهامت، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با محمد حامد رحمانی، معاون موسسه بنیاد روپانی تفاهم‌نامه همکاری امضا کرد.

به اساس این تفاهم‌نامه، بنیاد روپانی برای 293 نفر در نواحی مختلف شهر کابل زمینه آموزش‌های حرفوی را فراهم می‌سازد.

این آموزش‌ها در ناحیه‌های سوم، هفتم، هشتم و دوازدهم شهر کابل در بخش‌های نجاری، ترمیم موتر، ترمیم موبایل و دست‌دوزی برگزار میگردد.

در همین حال، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از همکاری بنیاد روپانی با این اداره قدردانی کرد و خواستار ادامه این همکاری‌ها نیز شد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۸ - ۱۴:۵۶
Background image

برگزاری نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به ریاست محترم مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی و باحضور شماری از رؤسا و آمرین بخش‌های مختلف برگزار گردید. در آغاز این مجلس. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۸ - ۱۰:۲۷
Background image

فراغت ده‌ها مجاهد از برنامه آموزش اداره و مدیریت در ولایت زابل

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت زابل می‌گویند که 90 مجاهد از برنامه آموزش اداره و مدیریت مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی این ولایت فارغ شدند. در این مراسم، شماری از مسئولان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۸ - ۹:۱۱
Background image

کنفرانس تعقیبی و تقویتی حمایت از مهارت و مسلک

ریاست پلان و هماهنگی استراتیژیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی کنفرانس تعقیبی و تقویتی حمایت از مهارت و مسلک را برگزار نمود. در این کنفرانس که در تالار مرکزی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی. . .

BACK TO NEWS