افزایش علاقمندی سرمایه گذاری در بخش تعلیمات تخنیکی و مسلکی

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۴ - ۱۳:۹
tveta

محترم شینواری یک تن از مهاجرین افغان مقیم هالند برای سرمایه‌گذاری در بخش تعلیمات تخنیکی و مسلکی به افغانستان آمده است.

ایشان درباره چگونگی آغاز پروژه اش با محترم مولوی غلام حیدر شهامت، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی دیدار و گفت‌وگو کرد.

سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در این دیدار با اشاره به امنیت سرتاسری در کشور گفت که در حال حاضر حکومت از سرمایه‌گذاری در کشور حمایت می‌کند.

محترم مولوی شهامت همچنین گفت که اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نیز از تمامی طرح‌ها وبرنامه‌هایی که به خیر مردم و کشور باشد، استقبال می‌نماید.

ازسوی هم، محترم شینواری در صحبت‌هایش از دست‌آوردهای اخیر حکومت در بخش‌های اقتصاد و امنیت قدردانی نمود و گفت که علاقمند است تا در بخش‌های تعلیمات مسلکی از جمله زراعت، سرمایه‌گذاری کند.

آقای شینواری افزود که ایشان در نظر دارد تا کار پروژه اش را از ولایت کنر آغاز کند و به سایر ولایات نیز گسترش دهد.

او همچنین تصریح کرد که هدف از سرمایه‌گذاری در بخش تعلیمات تخنیکی ومسلکی، خدمت به مردم و جامعه است و گفت که به اساس طرح این پروژه، تمام عواید آن در داخل کشور به مصرف خواهد رسید.

در این نشست فیصله شد تا کارها به اساس تفاهم‌نامه همکاری مشترک به پیش برده شود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۴ - ۱۴:۲۱
Background image

ایجاد رشته های آموزشی جدید در انستیتوت کثیرالرشتوی کلکان ولایت کابل

مسولان ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشستی با مسولان انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی کلکان ولایت کابل دیدار نمود. در این نشست معاون ولسوال کلکان، رئیس شورای علمأ،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۴ - ۱۰:۲۶
Background image

برگزاری برنامه ارتقای ظرفیت برای کارمندان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

ریاست امورکارکنان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای شماری از کارمندان این اداره برنامه ارتقای ظرفیت برگزار کرد. این برنامه به مدت ۴۵ روز ادامه خواهد داشت و در آن کارمندان در مورد برنامه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۳ - ۱۵:۱۶
Background image

جریان آموزش های عملی محصلین انستیتوت زراعت و وترنری مرکز لغمان در مورد وسایل لابراتوار

محصلین رشته وترنری انستیتوت زراعت و وترنری مرکز ولایت لغمان در مورد وسایل لابراتوار به شکل عملی آموزش دیدند. استاد رهنما در جریان درس برای محصلین پیرامون مایکروسکوپ و وسایل لابراتوار به. . .

BACK TO NEWS