آموزش عملی نصب قطعات «استبلایزر» در انستیتوت کثیرالرشتوی نجراب ولایت کاپیسا

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۱ - ۹:۱۶
TVETA

دانش‌آموزان صنف دوازدهم انستیتوت کثیرالرشتوی نجراب ولایت کاپیسا در ورکشاپ تخنیکی این مرکز آموزشی در مورد «نصب قطعات استبلایزر» به شکل عملی آموزش دیدند.

در این جلسه درسی، موضوع "نصب قطعات استبلایزر" مطابق پلان آموزشی به گونه عملی تدریس گردید. شاگردان با علاقه‌مندی و حضور فعال در این فعالیت شرکت کرده و با شیوه نصب و کاربرد این قطعات از نزدیک آشنا شدند.

استاد رهنما در جریان درس برای شاگردان در مورد استبلایزر به شکل مفصل توضیحات ارایه نمود ایشان گفت؛ استبلایزر وسیله کاهش یا افزایش دهنده ی سطح ولتاژ است که همواره سطح ولتاژ را روی عدد 220 نگه میدارد تا نوسانات ولتاژ آسیبی به وسایل برقی نرساند.

هدف از این آموزش، ارتقای مهارت‌های عملی شاگردان و آماده‌سازی آنان برای ورود به بازار کار عنوان شده‌است. این برنامه بخشی از تلاش‌های مداوم اداره برای پیوند میان آموزش نظری و مهارت‌های عملی در مراکز تعلیمی می‌باشد.

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی تأکید دارد که آموزش‌های عملی، نقش اساسی در بلند بردن کیفیت آموزش و آماده‌سازی شاگردان برای بازار کار دارد.

ازهمین رو رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی بر تقویت همه جانبه این آموزش ها در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی تأکید دارد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۲ - ۱۱:۴۱
Background image

نشست اداری تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لغمان برگزار شد

نشست اداری آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لغمان به هدف بررسی موضوعات مهم اداری و آموزشی و اتخاذ تصمیم‌های لازم در مورد ازسرگیری فعالیت برنامه مجاهدین برگزار شد. در این نشست اشتراک. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۰ - ۱۱:۱۸
Background image

تأکید بر شکرگزاری از نعمت‌های الهی و پاسداری از نعمت بزرگ اسلام

در ادامه برنامه‌های اصلاحی هفتگی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، این هفته نیز نشست اصلاحی با حضور مسئولان و کارمندان این اداره برگزار گردید. محترم مفتی نجم‌الدین حقانی رئیس دعوت و ارشاد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۱۱:۵۶
Background image

دیدار مسئول مؤسسه افرن در افغانستان با آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی بامیان

خانم آندریا مسئول مؤسسه افرن در افغانستان در نشستی با استاد شاه‌ولی احمدی، آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بامیان دیدار و گفت‌وگو کردند. در این دیدار دو طرف در مورد توسعه همکاری‌های. . .

BACK TO NEWS