آغاز ورکشاپ ارتقای ظرفیت برای استادان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایات

media_admin
شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۱۴:۳۵

ریاست انکشاف مسلکی استادان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با همکاری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری ورکشاپی را تحت عنوان«احداث فارم تجارتی زراعتی» برای استادان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایات آغاز نمود.

این برنامه آموزشی در فارم تحقیقات علمی بادام باغ ولایت کابل برگزار شده است  که در آن ۲۰ تن استاد بخش زراعت از مراکز تعلیمات تخنیکی ولایت مختلف کشور برای ۶ روز کاری به صورت علمی و عملی آموزش میبینند.

در مراسم افتتاحیه این برنامه آموزشی رئیس انکشاف مسلکی استادان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نیز سخنرانی نمود.

ایشان با اشاره به اهمیت تعلیمات تخنیکی گفت که اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در تلاش است تا از طریق ارایه آموزش های مسلکی خویش فقر در کشور کاهش یابد.

او همچنان تأکید کرد که استادان باید قدر فرصت های به میان آمده را دانسته و با استفاده از این ورکشاپ آموزشی، در راستای تربیه نیروی ماهر و متخصص بیشتر تلاش نمایند.

در همین حال رئیس تحقیقات علمی فارم های زراعتی بادام باغ نیز هنگام سخنرانی از تلاش های رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی جهت راه اندازی برنامه های آموزشی برای استادان قدردانی نمود.

این در حالیست که پیشتر نیز ریاست انکشاف مسلکی استادان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به منظور بلند بردن ظرفیت مسلکی استادان بخش زراعت ورکشاپ های ارتقای ظرفیت برگزار نموده است.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۰:۵۹
Background image

تقدیر از کارمندان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

امروز در نشست اصلاحی ریاست ارشاد و دعوت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی شماری از کارمندان این اداره مورد تقدیر و تحسین قرار گرفتند. این برنامه بخاطر اعلان نتایج امتحان مسایل دینی راه. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۸:۵۷
Background image

تهیه و خریداری سولر و آب‌بازک برای انستیتوت حسابداری بدخشان

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بدخشان می‌گویند که که مردم محل در همکاری با این آمریت برای انستیتوت اداره و حسابداری سولر و آب‌بازک خریداری نمودند. با این حال مشکل کمبود. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۹:۵۴
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری میان ریاست تعلیمات تخنیکی زون غرب و پوهنتون جامی

در نشستی میان مسئولان ریاست زون غرب تعلیمات تخنیکی و مسلکی و پوهنتون جامی تفاهم‌نامه همکاری امضاء شد. هدف از امضای این تفاهم‌نامه تقویت همکاری‌های علمی و تحقیقی، ارتقای ظرفیت‌های آموزشی. . .

BACK TO NEWS