آغاز برنامه آموزش‌های حرفوی به ارزش 81 میلیون افغانی در چهار ولایت کشور

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۲۴ - ۱۴:۵۷
tveta

مراسم افتتاحیه کورس‌های کوتاه‌مدت حرفوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با حضور مقامات حکومت برگزار شد.

این دور آموزش‌های حرفوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ولایت‌های کابل، بامیان، دایکندی و بغلان راه‌اندازی می‌شود که 1393 تن را تحت پوشش قرار می‌دهد.

در این کورس‌ها، رشته‌های مرغ‌داری، ترمیم وسایل برقی، ترمیم موتر، ترمیم موترسایکل، خیاطی، دست‌دوزی پروسس میوه و سبزیجات، قالین‌بافی، زنبورداری، نجاری و کمپیوتر آموزش داده می‌شود.

در آغاز این مراسم محترم استاد مطیع‌الله هدایت، رئیس دفتر مقام اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از همکاری بنیاد آغا خان و روپانی فوندیشن با این اداره سپاسگزاری نمود.

در ادامه مسئولان بخش حرفوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی درباره چگونگی برگزاری آموزش‌های حروفی توضیحات دادند.

در همین حال، محترم مولوی مبشرآغا، رئیس عمومی امور تعلیمی  تحصیلی صحبت نمود و گفت که اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی ازطریق ارایه آموزش‌های حرفوی و مسلکی برای جوانان، زمینه اشتغال‌زایی را به آنان فراهم می‌سازد.

ازسوی هم، معاون آب و زارت انرژِ و آب در سخنرانی خود در این مراسم بر فراگیری و حمایت از آموزش‌های تخنیکی و مسلکی تأکید کرد. او گفت که علوم عصری و آموزش‌های مسلکی سبب پیشرفت و ترقی جامعه می‌گردد.

محترم مفتی فضل‌الرحمن فاضل، معاون امور مالی و اداری اداره تعلیمات  تخنیکی و مسلکی در این برنامه سخنرانی کرد. ایشان از همکاری موسسات با مردم افغانستان قدردانی نمود.

آقای فاضل علاوه کرد که اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی تمامی سهولت‌ها و امکانات را برای خدمت به جوانان فراهم ساخته است.

این برنامه با دعای خیر برای افغانستان به پایان رسید.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۵ - ۱۳:۱۷
Background image

ترمیم وسایل برقی ازسوی دانش‌آموزان لیسه مسلکی لغمان

دانش‌آموزان بخش برق لیسه تخنیکی و مسلکی مرکز ولایت لغمان در یک جلسه درسی درباره ترمیم وسایل برقی به گونه عملی آموزش دیدند. همچنین استاد رهنما برای آنان درباره چگونگی عارضه‌یابی و ترمیم. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۵ - ۱۰:۴۱
Background image

برگزاری نشست اصلاحی با حضور کارمندان اداره تعلیمات تخنیکی

ریاست ارشاد و دعوت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به ادامه برنامه‌هایش، اینبار برنامه‌ای برگزار کرد که در آن داکتر انورالله لودین استاد پوهنتون بین‌المللی اسلامی پیرامون موضوعات مختلف. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۱۱:۰
Background image

دومین روز گفتمان ملی تعلیمات خاص در انترکانتیننتال ادامه دارد

دومین روز گفتمان ملی تعلیمات خاص ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی و اشتراک نهادهای مختلف بین‌المللی امروز نیز در هوتل کانتیننتال ادامه دارد. محترم غلام سخی وحدت آمر تعلیمات خاص اداره. . .

BACK TO NEWS