معلومات مختصر انستیتوت هنر های زیبا و صنایع

انستیتوت هنر های زیبا و صنایع در ناحیه هفتم شهر کابل موقعیت دارد. این مرکز آموزش های مسلکی در سال ۱۳۰۲ ه ش بنام لیسه مسلکی صنایع کابل توسط شاه امان الله خان و غلام محمد میمنه گی تاسیس کرده است. و سپس نظر به لزوم دید و با داشتن کیفیت تدریس عالی در سال ۱۳۹۰ ه ش از لیسه به انستیتوت ارتقا نمود. که از صنف دهم (۱۰) الی چهاردهم (۱۴) ( دوره لیسه و انستیتوت ) در رشته های هنر های زیبا و صنایع آموزش‌های تخنیکی و مسلکی را برای شاگردان فراهم‌ می‌نماید.

معلومات زیربنایی: 

این انستیتوت دارای تعمیر مجهز با (۱۴) اطاق درسی، برق، آب و میدان ورزشی می‌باشد.

معلومات تشکیل: 

انستیتوت هنر های زیبا و صنایع مجموعا (۵۶) کارمند دارد که شامل (۴۰) نفر استاد، (۶) نفر کارمند اداری و (۱۰) نفر کارمند خدماتی می‌شود.

رشته های تحصیلی:

این انستیتوت دارای (۵) رشته (گرافیک، نقاشی، سرامیک، صنعت چوب، تربیت بدنی و علوم ورزشی) می‌باشد و حدود (۷۸۲) شاگرد در این رشته‌ها مصروف آموزش‌های مسلکی هستند.

کمپیوتر لب:

انستیتوت هنر های زیبا و صنایع کمپیوتر لب مجهز دارد.

شاپ های کار های عملی:

انستیتوت میخانیکی کابل برای دروس عملی مجموعآ به تعداد (۱۰) ورکشاپ مجهز در بخش های باتوران دود، پینپانگ، وزنه برداری و بوکس، جمناستیک، گرافیک، نقاشی، سرامیک تزئینی، ماشین، تکنالوژی عملی، ماشین را دارا می باشد.

معلومات کلی استادان به تفکیک جنسیت:

تعداد استادان در این انستیتوت (۴۰) نفر است که شامل (۲۸) نفر ذکور و (۱۲) نفر استاد از طبقه اناث می شود.

بدل اعاشه:

انستیتوت هنر های زیبا و صنایع در سمستر جاری به تعداد (۷۸۲) محصل و متعلم داشته‌است، که از این جمله (۸) نفر آن شامل لست بدل اعاشه و (۱۶) نفر شامل لیلیه می باشد.

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی متعهد است تا از طریق آموزش های مسلکی خویش برای شهروندان کشور زمینه کار در بازار فراهم سازد.

این اداره در راستای انکشاف نیروی بشری و رشد اقتصاد کشور نیز تلاش می کند.