معلومات مختصر انستیتوت مسلکی نابینایان
انستیتوت مسلکی نابینایان شهر کابل در سال ۱۳۸۵ ه ش تحت نام لیسه مسلکی نابینایان تأسیس گردیده که از صنف اول (۱) الی (۱۲) ( دوره لیسه) در رشته علوم دینی و تعلیمات عمومی آموزش های تخنیکي و مسلکي را برای شاگردان فراهم میساخت.
این مرکز آموزشی در سال ۱۴۰۱ نظر به لزوم دید رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به انستیتوت ارتقاء نمود که اکنون از صنف اول (۱) الی چهاردهم (۱۴) (دوره لیسه و انستیتوت) در رشتههای فقه و عقیده و اداره و مدیریت، زمینه آموزش های تخنیکي و مسلکي را برای شاگردان فراهم میسازد.
معلومات زیربنایی:
تعمیر انستیتوت مسلکی نابینایان شهر کابل دارای (۳۱) اطاق درسی و اداری بوده و از امکانات آب، برق و ساحه ورزشي فوتبال برخوردار میباشد.
معلومات تشکیل:
انستیتوت مسلکی نابینایان شهر کابل مجموعأ (۷۷) تن کارمند دارد شامل (۴۲) تن استاد، (۸) تن کارمند اداری و (۲۷) تن کارمند خدماتی میشود.
استادان به تفکیک جنسیت:
انستیتوت مسلکی نابینایان شهر کابل (۴۲) تن استاد دارد که (۳۳) تن استاد آن ذکور و (۹) تن استاد آن اناث میباشد.
رشته های تحصیلی:
این انستیتوت دارای (۲) رشته (فقه و عقیده و اداره و مدیریت) میباشد که به تعداد (۱۸۸) تن شاگرد در این رشتهها مصروف آموزشهای مسلکی هستند.
تجهیزات:
انستیتوت مسلکی نابینایان شهر کابل برای دروس عملی متعلمین و محصلین خویش (۱) باب کمپیوتر لب، (۱) باب مطبعه خط بریل و همچنان برای رفت آمد متعلمین و محصلین (۱۰) عراده موتر کاستر را دارا میباشد.
اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی متعهد است تا از طریق آموزش های مسلکی خویش برای شهروندان کشور زمینه کار را در بازار کار فراهم سازد.
این اداره در راستای انکشاف نیروی بشری و رشد اقتصاد کشور نیز تلاش می کند.