آغاز یک دوره آموزشی برای کارمندان تازه‌تقرر در لیسه کثیرالرشتوی ولسوالی قرمقول فاریاب

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۷/۱۳ - ۱۲:۳۲
قرمقول

لیسه کثیرالرشتوی ولسوالی قرمقول ولایت فاریاب برای 20 نفر از کارمندان تازه تقرر دولتی در این ولسوالی یک دوره آموزشی دو ماهه برگزار کرد.

در این دوره آموزشی کارمندان تازه‌تقرر مهارت‌های اداره و مدیریت، کمپیوتر و انگلیسی را می‌آموزند.

احسان الله محب، آمر لیسه کثیرالرشتوی قرمقول می‌گوید که هدف از برگزاری این دوره آموزشی ارتقای ظرفیت مهارت‌های کارمندان جدیدالتقرر است.

تاکنون در چندین ولایت برنامه ارتقای ظرفیت برای کارمندان تازه تقرر از سوی آمریت‌های تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار شده است.

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی تلاش می‌کند تا این برنامه در تمام ولایات گسترش یابد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۱۲
Background image

جریان آموزش عملی محصلین انستیتوت نفت و گاز ولایت بلخ در مورد سیخ بندی ساختمان

محصلین رشته ساختمان انستیتوت نفت و گاز ولایت بلخ در قالب آموزش های عملی مراکز تعلیمی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در مورد سیخ بندی ساختمان به گونه عملی آموزش دیدند. استاد رهنما در جریان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۹
Background image

محصلین انستیتوت تخنیکی ومسلکی ولسوالی حصه دوم کوهستان در مورد ولتاژ های بلند آموزش دیدند

محصلین انستیتوت تخنیکی ومسلکی ولسوالی حصه دوم کوهستانولایت کاپیسا به منظور آماده شدن آنان برای ورود موفق به بازار کار جهت فراگیری دوره های پرکتیک به «سب استیشن گلبهار» رفتند. آنان در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۸
Background image

محصلین انستیتوت نفت و گاز سرپل در مورد فعالیت های نفتی آموزش دیدند

محصلین رشته تکنیشن انستیتوت نفت و گاز ولایت سرپل طی یک سیر علمی به ساحات نفتی انگوت در آن ولایت در فعالیت های نفتی به گونه عملی آموزش دیدند. در همین حال استاد رهنما برای محصلین در مورد. . .

BACK TO NEWS