دیدار کارشناسان ریاست تحقیق و نوآوری با مسئولان سکتور خصوصی

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۶ - ۱۱:۲۴

کارشناسان ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در حاشیه نمایشگاه «هفته صنعت و معدن» با مسئولان اتاق صنایع و معادن افغانستان، اتحادیه فابریکات ذوب‌آهن افغانستان و شماری از شرکت‌های تولیدی، صنعتی و خدماتی دیدار و گفت‌وگو کردند.

در این نشست‌ها، پیرامون گسترش همکاری‌های مشترک، تدوین استندردهای شغلی، فراهم‌سازی فرصت‌های کارآموزی و کاریابی و تقویت پیوند میان نظام تعلیمات تخنیکی و مسلکی و بازار کار، بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

مسئولان اتاق صنایع و معادن افغانستان و اتحادیه فابریکات ذوب‌آهن، ضمن استقبال از این برنامه‌ها، آمادگی خود را برای همکاری همه‌جانبه با اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی اعلام کردند.

به باور کرشناسان امور، این دیدارها گامی مؤثر در راستای تقویت تعامل با سکتور خصوصی، توسعه همکاری‌های مشترک و ایجاد زمینه‌های بهتر برای ارتقای مهارت‌های عملی و اشتغال فراگیران و فارغان تعلیمات تخنیکی و مسلکی محسوب می‌شود.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۴:۴۳
Background image

تجربه مؤفق کشت و زرع چای سبز در لیسه کثیرالرشتوی علیشیر و تریزیو

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت خوست می‌گویند که برای نخستین‌بار کشت آزمایشی چای سبز در محوطه لیسه کثیرالرشتوی علیشیر و تریزیو این ولایت انجام شد. هدف از این برنامه رشد. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۱:۳۵
Background image

دیدار رئیس عمومی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با هیأت بنیاد آقاخان

محترم الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس عمومی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، با هیأتی از بنیاد آقاخان در دفتر کارش دیدار و گفت‌وگو کرد. در این نشست احسان‌الله دیدار، رئیس بخش اقتصادی. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۱:۳۲
Background image

برگزاری سمینار ترتیب پلان درسی، تضمین کیفیت و اعتباردهی در لیسه کثیرالرشتوی ولسوالی فیروزنخچیر

سمینار سه‌روزه آموزشی تحت عنوان «ترتیب پلان درسی، تضمین کیفیت و اعتباردهی» برای استادان و کارمندان لیسه کثیرالرشتوی ولسوالی فیروزنخچیر ولایت سمنگان برگزار شد. این سمینار به منظور ارتقای. . .

BACK TO NEWS