تأکید موسسات بر حمایت همه جانبه از نابینایان « روشندلان » در کشور

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۳ - ۱۵:۵۷

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با همکاری موسسه رفاهی و خدماتی نابینایان افغانستان طی نشستی بر حمایت همه جانبه از افراد دارای معلولیت بینایی تأکید کردند.

در نشستی که به مناسبت حمایت از این قشر جامعه برگزار گردیده بود نماینده های از اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی و شماری از نهاد های حامی افراد دارای معلولیت نیز اشتراک داشتند.

آمر تعلیمات خاص اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در این برنامه گفت که این اداره متعهد است تا برای تمامی اقشار جامعه زمینه های تعلیمی و تحصیلی ایجاد نماید.

ایشان همچنان افزود که اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ۲۹ ولایت کشور ۳۱ مرکز فعال تعلیمات خاص دارد که شماری زیادی از افراد دارای معلولیت های بینایی و شنوایی در این مراکز مشغول فراگیری آموزش های مسلکی هستند.

او همچنان بر حمایت از تمامی افراد دارای معلولیت بینایی تأکید کرد و گفت که اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی تلاش دارد تا زمینه های آموزشی معیاری به منظور رشد و تربیت این افراد را در کشور مهیا سازد.

در همین حال سایر سخنرانان نیز در این برنامه از تلاش های اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در راستای فراهم سازی زمینه های آموزشی برای افراد دارای معلولیت ستایش نمودند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۹:۰
Background image

تداوم آموزش‌های عملی محصلان رشته تعمیرات در انستیتوت انجنیری بلخ

در ادامه برنامه‌های آموزشی عملی، محصلان صنف چهاردهم رشته تعمیرات انستیتوت انجنیری بلخ تحت رهنمایی استاد بخش مربوطه، فعالیت‌های عملی مضمون «معموره‌های خشتی» را در ساحه عمل با موفقیت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۸:۵۹
Background image

راه‌اندازی نشرات زنده رادیویی توسط محصلان انستیتوت میخانیکی

در ادامه تطبیق برنامه‌های عملی آموزشی، محصلان صنف چهاردهم دیپارتمنت الکترونیک انستیتوت میخانیکی ولایت کابل موفق شدند نشرات مستقیم و زنده رادیویی را از طریق دستگاه ترانسمیتر راه‌اندازی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۸:۴۱
Background image

راه‌اندازی سیمینار مهارت‌های کاریابی برای دانش‌آموزان انستیتوت میخانیکی

سیمینار آموزشی مهارت‌های کاریابی و مشوره‌دهی های شغلی به ابتکار ریاست تحقیق و نوآوری و اشتراک شماری از دانش‌آموزان و کارمندان انستیتوت میخانیکی ولایت کابل برگزار گردید. این سیمینار با. . .

BACK TO NEWS