تطبیق طرزالعمل آموزش مهاجرین و عودت‌کنندگان ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۴ - ۱۰:۶

مسولان آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت جوزجان به ریاست قاری نصرت‌الله نصرت آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی با رئیس اداره مهاجرین و عودت‌کنندگان آن ولایت دیدار نمود.

در این نشست، روی تطبیق طرزالعمل جدید امارت اسلامی که برای آموزش عودت کننده‌گان تهیه گردیده است بحث و تبادل نظر شد.

گفتنیست که طرزالعمل مذکور به منظور ارائه کورس‌های کوتاه‌مدت حرفه‌ای برای مهاجرین و عودت کننده گان تهیه گردیده است. تا عودت کننده‌گان توانایی ورود به بازار کار را دریابند.

در ادامه این نشست هر دو طرف تأکید نمودند که همکاری‌های لازم جهت تطبیق موفق این برنامه صورت گیرد تا زمینه اشتغال‌زایی و خودکفایی برای مهاجرین فراهم گردد.

این در حالیست که رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره تلاش دارد تا در راستای رشد مهارت‌های علمی جوانان و عودت‌کنندگان، گام‌های مؤثری بردارد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳ - ۱۶:۳۶
Background image

نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار شد

نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به ریاست محترم مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی این اداره برگزار شد. در آغاز این نشست، روی فیصله‌های جلسه قبلی بورد اکادمیک. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳ - ۱۳:۱۹
Background image

برگزاری برنامه اصلاحی و تنویر فکری برای دانش‌آموزان انستیتوت انرژی و آب

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای تنویر فکری و فرهنگی دانش‌آموزان انستیتوت انرژی و آب برنامه اصلاحی و آموزشی برگزار کرد. در این مراسم شماری از مقامات ازجمله شیخ الحدیث سید بشیرآغا هاشمی. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳ - ۹:۴۱
Background image

معرفی رئیس زون شمال تعلیمات تخنیکی و مسلکی

محترم مولوي نورالله صلاح‌الدین امیني طی مراسمی در ولایت بلخ به عنوان رئیس زون شمال تعلیمات تخنیکی و مسلکی معرفی و آغاز به کار نمود. در مراسمی که به مناسبت معرفی رئیس زون شمال تعلیمات. . .

BACK TO NEWS