جریان فراگیری آموزش های عملی از سوی دانش‌آموزان انستیتوت مسلکی مرکز دایکندی

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۱ - ۹:۶

دانش‌آموزان صنف دهم انستیتوت تخنیکی و مسلکی مرکز ولایت دایکندی در یک سیر علمی به یکی از پروژه های رهایشی این ولایت در مورد ساختمان به گونه عملی آموزش دیدند.

در ادامه این جلسه درسی دانش‌آموزان نیز در این سیر علمی سوالات و پرسش های شان را در زمینه اساس ساختمان ها با استاد رهنما شریک ساختند.

همچنین استاد برای آنان پیرامون ساختمان و کانکریت ریزی آن به شکل مفصل توضیحات ارایه نمود و به سوالات و پرسش های دانش‌آموزان نیز پاسخ ارایه نمود.

بخش عمده آموزش های در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است طوریکه فارغان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی به شکل مستقیم جذب بازار کار میشوند.

از همین رو رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره در تلاش است تا روند دروس عملی را در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی تقویت نماید.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲ - ۱۴:۵۴
Background image

برگزاری نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی باحضور شماری از رؤسا و مسئولان بخش‌های مختلف این اداره در معاونیت امور تخنیکی و مسلکی برگزار گردید. در آغاز این مجلس فیصله‌های قبلی بورد. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲ - ۱۱:۵۱
Background image

افتتاح مرکز معلومات و مشوره‌دهی انستیتوت زراعت و وترنری بامیان

مرکز معلومات و مشوره‌دهی انستیتوت زراعت و وترنری آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی بامیان با حضور مسئولان محلی، علما، دهاقین و مالداران به‌گونه رسمی افتتاح و به فعالیت آغاز کرد. محمد صالح. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲ - ۸:۴۱
Background image

آموزش تطبیق ادویه‌جات حیوانی برای دانش‌آموزان انستیتوت وترنری

به منظور ارتقای مهارت‌های عملی و آمادگی بیشتر دانش‌آموزان بخش وترنری، برنامه آموزشی عملی در کلینیک صحت حیوانی ولایت کاپیسا برگزار شد. در این برنامه، چگونگی تطبیق صحیح ادویه‌جات حیوانی. . .

BACK TO NEWS