آغاز برنامه های ارتقای ظرفیت برای استادان در سراسر کشور

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۹ - ۱۰:۵۵

ریاست ارتقای ظرفیت استادان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در یک اقدام بی پیشنه برنامه های ارتقای ظرفیت استادان را در اکثریت مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی کشور آغاز کرد.

در حال حاضر این برنامه در ولایات کندهار، بلخ، پنجشېر، هرات، نیمروز ، غزني، میدان وردگ، پکتیکا، دایکندی، غور، فاریاب، سمنگان، کندز، بغلان، کنر، پکتیا وننګرهار راه اندازی گردیده است.

گفتنیست که در حدود ۴۵۰ استاد مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی کشور در این برنامه ها برای مدت ۷ روز پیرامون «کیفیت تدریس» توسط ماستر ترینران ورزیده آموزش میبینند.

هدف از برگزاری آن بهتر شدن امور تدریسی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی و بلند بردن سطح دانش و آگاهی استادان عنوان شده است.

به اساس پلان ریاست ارتقای ظرفیت استادان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، قرار است بزودی این برنامه در سایر ولایات کشور نیز آغاز گردد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۳:۲۸
Background image

ادامه برنامه‌های اصلاحی و تربیتی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی

در ادامه برنامه‌های سه‌روزه اصلاحی و تربیتی، اداره تنویر فکری با همکاری ریاست دعوت و ارشاد اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، نشستی را برای دانش‌آموزان و کارمندان انستیتوت تکنالوژی افغان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۳:۱۴
Background image

ورکشاپ ۲۰ روزه ارتقای ظرفیت استادان تعلیمات خاص به پایان رسید

ورکشاپ آموزشی و ارتقای ظرفیت ۲۰ روزه استادان مراکز آموزشی تعلیمات خاص اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، با همکاری کمیته ناروی برای افغانستان، به پایان رسید. این برنامه از سوی ریاست انکشاف. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۲
Background image

نشست هماهنگی با مسئول مؤسسه «اسلامیک ریلیف» برگزار شد

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت ننگرهار به‌منظور تقویت هماهنگی و گسترش همکاری‌های مشترک، نشستی با مسئولان مؤسسه «اسلامیک ریلیف»برگزار کرد. هردوطرف در این نشست پیرامون تقویت آموزش‌های. . .

BACK TO NEWS