روند تدریس برنامه های حرفوی کوتاه مدت در انستیتوت تخنیکی و مسلکی تخار بررسی شد

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۹/۷ - ۱۳:۴۳
TVETA

مسولان آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت تخار از روند تدریس برنامه های کوتاه مدت حرفوی در انستیتوت تخنیکی و مسلکی این ولایت بازدید نمودند.

در این دیدار روند تدریس از برنامه های کوتاه مدت ترمیم وسایل برقی و ترمیم کمپیوتر بررسی گردید و از سوی مسولان آمریت تخنیکی و مسلکی تخار در زمینه بهبود تدریس برای استادان هدایات لازم نیز داده شد.

همچنین در این بازدید شماری از مبتکران و جوانان خلاق، ابتکارات شان را برای مسولین آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی تخار به نمایش گذاشتند که از سوی مسولین از ابتکارات آنان تقدیر صورت گرفت.

گفتنیست که اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به هدف ایجاد حرفه و مسلکی ساختن جوانان کشور زمینه آموزش برنامه های کوتاه مدت حرفوی را مساعد میسازد تا افراد جامعه از آن مسفید شده و در بازار کار صاحب شغل شوند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۵:۰
Background image

سیمینار آموزشی مراکز تعلیمات تخنیکی ننگرهار درباره تحلیل (SWOT)

ریاست زون شرق اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی سیمینار آموزشی را تحت نام تحلیل (SWOT) در ولایت ننگرهار راه‌اندازی نمود. این برنامه برای یک روز راه‌اندازی شد که در آن استادان، کارمندان و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۰:۲۱
Background image

اشتراک استادان ثقافت اسلامی در سیمینار آموزشی نظام اجتماعی اسلام

ریاست انکشاف مسلکی استادان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای استادان ثقافت اسلامی مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت کابل، سیمینار آموزشی برگزار کرد. این سیمینار برای 6 روز برگزار شد که. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۰:۱۸
Background image

بیش از 70 تن از برنامه‌های حرفوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی فارغ شدند

مسئولان در راست زون شرق کشور می‌گویند که 74 نفر از برنامه آموزش‌های حرفوی در ولایات مشرقی سند فراغت اخذ کردند. این برنامه حرفوی ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با همکاری کمیته ناروی. . .

BACK TO NEWS