جریان آموزش های عملی دانش‌آموزان لیسه کثیرالرشتوی لاش جوین فراه

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۰ - ۱۳:۳۴
TVETA

دانش‌آموزان رشته زراعت صنف ۱۱ لیسه کثیرالرشتوی ولسوالی لاش جوین ولایت فراه در مورد محلول ها و غلظت آن به شکل عملی آموزش دیدند.

استاد رهنما در جریان درس برای آنان پیرامون غلظت محلول ها و محلول ها به گونه مفصل توضیحات ارایه نمود و به پرسش ها و سوالات آنان نیز پاسخ داد.

آموزش های عملی پایه مستحکم برای دریافت شغل در بازار کار است آنان که به گونه عملی آموزش میبینند به زودترین فرصت جذب بازار کار میشوند.

از همین‌ رو رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره تلاش مینماید تا روند دروس عملی را در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی بیشتر تقویت نماید.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۱۳:۵۹
Background image

برگزاری نشست هماهنگی و توسعه همکاری‌های مشترک میان انستیتوت انجنیری بلخ و شرکت ساختمانی خانه طلایی

مسئولان انستیتوت انجنیری بلخ در نشستی با محترم حشمت‌الله گویا، رئیس شرکت ساختمانی خانه طلایی، دیدار و گفتگو نمودند. هدف از این نشست، تقویت ارتباط میان آموزش‌های تخنیکی و مسلکی با. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۱۳:۴۸
Background image

برگزاری برنامه اصلاحی و آموزشی ازسوی ریاست دعوت و ارشاد اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

محترم مولوی هدایت‌الله یک تن از عالمان دینی کشور طی نشست آموزشی، پیرامون چگونگی حکومتداری حضرت عمر فاروق (رضی‌الله‌عنه) و مسئولیت‌ها و مکلفیت‌های کارمندان در نظام اسلامی، به‌گونه مفصل. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۱:۱۸
Background image

بیش از ۳۰ درصد کار ساخت و اعمار مسجد در اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی تکمیل شده است

کار ساخت و اعمار مسجد شریف در محوطه اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با پیشرفت قابل ملاحظه ادامه داشته و تاکنون بیش از ۳۰ درصد کارهای ساختمانی آن تکمیل شده است. این پروژه با هدف فراهم‌سازی. . .

BACK TO NEWS