تألیف کتب درسی ناشنوایان در اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۰ - ۹:۲۰
TVETA

ریاست نصاب تعلیمی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از آغاز روند تألیف و تدوین کتب درسی بخش ناشنوایان خبر می‌دهند.

به گفته مسئولان ریاست نصاب تعلیمی، این کتب شامل دوره‌های آمادگی برای شمولیت در مراکز تعلیمات خاص می‌شوند.

در برنامه افتتاحیه تألیف کتب درسی شاگردان دارای معلولیت شنوایی، استادان و کارشناسان امور نظریات و دیدگاه‌های شان را مطرح نمودند.

آنان تأکید کردند که نصاب آموزشی برای چگونگی یادگیری شاگردان بسیار مهم است و باید در قسمت تهیه و تدوین آن توجه لازم شود.

قابل ذکر است که هم‌اکنون ده‌های فرد دارای معلولیت شنوایی در مراکز خاص اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی مصروف آموزش هستند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۱۱:۵۶
Background image

دیدار مسئول مؤسسه افرن در افغانستان با آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی بامیان

خانم آندریا مسئول مؤسسه افرن در افغانستان در نشستی با استاد شاه‌ولی احمدی، آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بامیان دیدار و گفت‌وگو کردند. در این دیدار دو طرف در مورد توسعه همکاری‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۷ - ۹:۵۳
Background image

پایان سیمینارهای علمی در لیسه کثیرالرشتوی ولسوالی برکی‌برک

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لوگر می‌گوین که سلسله سیمینارهای علمی که به مدت یک ماه از سوی لیسه کثیرالرشتو ولسوالی برکی‌برک با هدف ارتقای سطح علمی دانش‌آموزان، تقویت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۶ - ۱۱:۲۴
Background image

دیدار کارشناسان ریاست تحقیق و نوآوری با مسئولان سکتور خصوصی

کارشناسان ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در حاشیه نمایشگاه «هفته صنعت و معدن» با مسئولان اتاق صنایع و معادن افغانستان، اتحادیه فابریکات ذوب‌آهن افغانستان و شماری از. . .

BACK TO NEWS