نشستی میان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی و وزارت صنعت و تجارت برگزار شد

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۳/۲۱ - ۱۶:۲۲
TVETA

مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی با هیأتی از وزارت صنعت و تجارت در دفتر کارش دیدار و گفت‌وگو نمود.

در این نشست مفتی سید محسن سادات رئیس تحقیق برنامه‌ها و تضمین کیفیت این اداره نیز حضور داشت.

دوطرف در این نشست درباره موضوعات مختلف ازجمله ایجاد رشته‌های آموزشی مطابق نیاز بازار و فراهم‌سازی زمینه کارهای عملی در پارک‌های صنعتی برای محصلین مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی بحث شد.

در همین حال، معاون امور تخنیکی و مسلکی از وزارت محترم صنعت و تجارت خواست تا زمینه را برای فراگیری آموزش عملی در پارک‌های صنعتی و شرکت‌های تولیدی به محصلین مراکز آموزشی این اداره مساعد سازد.

رئیس تحقیق برنامه‌ها و تضمین کیفیت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در این نشست از جانب وزارت صنعت و تجارت خواست تا این اداره در تمام نمایشگاه‌هایی که در کشور برگزار می‌شود، حضور داشته باشد.

ایشان همچنین گفت که تلاش شود تا از نوآوران و مبتکرین در کشور حمایت همه جانبه صورت گیرد.

هردوطرف در نشست امروز فیصله نمودند تا همکاری‌ها پس از نهایی‌سازی توافق‌نامه میان هردو نهاد آغاز گردد و تعهد شد تا روی آماده‌سازی مواد تفاهم‌نامه کار شود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۸ - ۱۷:۱۸
Background image

دیدار و گفتگو الحاج مولوی غلام حیدر شهامت با هیأتی از کشور مالیزیا

هیأتی تخنیکی از سکتور خصوصی کشور مالیزیا در سفر به افغانستان در نشستی با الحاج مولوی غلام حیدر شهامت سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی ومسلکی، دیدار و گفتگو نمود. این نشست در اداره تعلیمات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۸ - ۱۴:۷
Background image

برگزاری نشست دو جانبه میان آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی تخار و کمیته ناروی

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت تخار در نشستی با مسولان ولایتی کمیته ناروی در آن ولایت نشست برگزار کرد. این نشست به منظور گسترش همکاری ها و ایجاد زمینه بهتر آموزشی برای افراد دارای. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۸ - ۱۱:۳۴
Background image

بازسازی تعمیر لیسه مسلکی تعلیمات خاص ولایت خوست

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت خوست بخش‌هایی از لیسه مسلکی تعلیمات خاص آن ولایت را بازسازی کرد. مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت خوست می‌گویند که آنان با همکاری دفتر. . .

BACK TO NEWS