آموزش عملی وسایل برقی در انستیتوت کثیرالرشتوی لغمان

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۲/۶ - ۹:۲
TVETA

محصلین رشته برق انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز ولایت لغمان در یک جلسه درسی پیرامون چگونگی سیم‌پیچی وسایل برقی آموزش دیدند.

ازسوی هم استاد رهنما برای آنان درباره انوع سیم‌پیچی به گونه مفصل توضیحات داد و به سوالات محصلین در این زمینه نیز پاسخ داد.

بخش عمده آموزش‌ها در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است. طوری که فارغان این مراکز مستقیم جذب بازار کار می‌شوند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۵:۳۱
Background image

گفت‌وگوی رئیس عمومی اداره تعلیمات تخنیکی با هیأت سازمان جهانی کار و دفتر یونما

محترم الحاج مولوی غلام حیدر شهامت، رئیس عمومی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، با هیأتی از سازمان جهانی کار (ILO) و دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یونما) در دفتر کارش. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۶:۸
Background image

بازنگری و اعتباردهی نصاب آموزشی مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به منظور بازنگری، انکشاف و اعتباردهی نصاب آموزشی مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ورکشاپ برگزار نمود. مسئولان در ریاست نصاب تعلیمی می‌گویند که قرار است طی این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

دیدار و گفت‌گوی مولوی غلام حیدر شهامت با ولای بغلان

محترم الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در سفرش به ولایت بغلان، با مولوی عبدالله مختار والی این ولایت دیدار و گفت‌وگو کرد. والی محترم ولایت بغلان حضور رئیس. . .

BACK TO NEWS