راه‌اندازی کمپاین نهال‌شانی ازسوی کمیته فرهنگی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

media_admin
شنبه ۱۴۰۳/۱/۴ - ۹:۵۹
tveta

کمیته فرهنگی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی حدود بیست روز پیش با همکاری آمریت‌های تخنیکی ولایات، کمپاین نهال‌شانی راه‌اندازی کرده‌است.

این برنامه در سراسر کشور راه‌اندازی گردید که در کنار آمریت تخنیکی ولایات، شهروندان کشور نیز در آن اشتراک داشتند.

در پایان روز این کمپاین، برنامه‌ای به همین مناسبت در اکادمی اتومیخانیکی کابل باحضور رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار شد.

به گفته مسئولان، حدود 2500 اصله نهال مثمر و غیر مثمر در اکادمی اتومیخانیکی کابل نیز غرس گردیده‌است.

الحاج مولوی غلام حیدر شهامت سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در مراسم غرس نهال در اکادمی اتومیخانیکی کابل از کمیته فرهنگی و آمریت تخنیکی ولایت کابل اظهار قدردانی نمود.

سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی افزود که با راه‌اندازی کمپاین نهال‌شانی ازسوی کمیته فرهنگی این اداره، بیش از 40000 اصله نهال مثمر و غیر مثمر در سراسر کشور غرس گردیده‌است.

مسئولان کمیته فرهنگی می‌گویند که این برنامه بدون هزینه مالی عملی گردیده‌است.

ایشان همچنین علاوه کردند که نهال‌شانی در طبعیت برای حفظ محیط زیست و جلوگیری از امراض بسیار مهم است.

این درحالی است که هنوز کمپاین نهال‌شانی در شماری از ولایات نیز ادامه دارد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۹:۵۸
Background image

ادامه کمپاین نهال‌شانی ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

کمپاین نهال‌شانی که چندی قبل ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با همکاری آمریت‌های تخنیکی ولایات راه‌اندازی گردیده بود، ادامه دارد. در ادامه این برنامه مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۰:۴
Background image

ترمیم وسایل برقی در لیسه تخنیکی مرکز ولایت لغمان

دانش‌آموزان لیسه تخنیکی و مسلکی مرکز ولایت لغمان درباره چگونگی عارضه‌یابی و ترمیم وسایل برقی ازجمله «ماشین لباس‌شویی» به شکل عملی آموزش دیدند. استاد رشته برق در زمینه اجزا و بخش‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۱ - ۱۰:۴
Background image

ادامه کمپاین نهال‌شانی ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

کمپاین نهال‌شانی که چندی قبل ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با همکاری آمریت‌های تخنیکی ولایات راه‌اندازی گردیده بود، ادامه دارد. در این میان مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی. . .

BACK TO NEWS