برگزاری برنامه ارتقای ظرفیت برای آمرین مراکز تعلیمات تخنیکی شهر کابل

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۱ - ۱۳:۵۷
tveta

برنامه ارتقای ظرفیت برای آمرین مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی شهر کابل ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار شد.

این برنامه درباره «منابع بشری» و با همکاری پوهنتون استقلال راه‌اندازی شد.

اشتراک کنندگان ضمن استقبال از راه‌اندازی این برنامه، خواهان گسترش آن نیز شدند.

پیش از این نیز، به شمار دگر از کارمندان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برنامه ارتقای ظرفیت از سوی نهادهای مختلف برگزار گردیده‌است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۱۱:۵۶
Background image

دیدار مسئول مؤسسه افرن در افغانستان با آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی بامیان

خانم آندریا مسئول مؤسسه افرن در افغانستان در نشستی با استاد شاه‌ولی احمدی، آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بامیان دیدار و گفت‌وگو کردند. در این دیدار دو طرف در مورد توسعه همکاری‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۷ - ۹:۵۳
Background image

پایان سیمینارهای علمی در لیسه کثیرالرشتوی ولسوالی برکی‌برک

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لوگر می‌گوین که سلسله سیمینارهای علمی که به مدت یک ماه از سوی لیسه کثیرالرشتو ولسوالی برکی‌برک با هدف ارتقای سطح علمی دانش‌آموزان، تقویت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۶ - ۱۱:۲۴
Background image

دیدار کارشناسان ریاست تحقیق و نوآوری با مسئولان سکتور خصوصی

کارشناسان ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در حاشیه نمایشگاه «هفته صنعت و معدن» با مسئولان اتاق صنایع و معادن افغانستان، اتحادیه فابریکات ذوب‌آهن افغانستان و شماری از. . .

BACK TO NEWS