معاون امور تخنیکی و مسلکی به ولایت کنر سفر کرد

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۷/۲۰ - ۱۲:۴۱
Kunar

در ادامه سفرهای ولایتی، مولوی غلام سعید احساس، معاون امور تخنیکی و مسلکی اداره تعلیمات تخنیکی و مسکی در رأس یک هیأت به ولایت کنر سفر کرد.

آقای احساس در سفر ش به ولایت کنر با مقامات محلی ازجمله مولوی عبدالله حقانی، معاون والی این ولایت دیدار و گفت‌وگو کرد.

معاون امور تخنیکی و مسلکی در دیدار با معاون آقای حقانی درباره اهمیت تعلیمات تخنیکی و مسلکی صحبت کرد و گفت این اداره ازطریق تربیه نیروی حرفوی و ماهر کار، برای رشد اقتصاد کشور فعالیت دارد.

مولوی احساس هم‌چنین از ایجاد مرکز نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نیز یادآوری نمود و گفت که این مرکز به هدف جذب افراد خلاق و مبتکر و همچنین جلوگیری از مهاجرت جوانان کشور ایجاد شده‌است.

آقای احساس در این دیدار از طرح آموزش مجاهدین که ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی تدوین گردیده نیز یادآوری کرد و گفت که با عملی شدن این طرح، زمنیه آموزش‌های علوم عصری برای مجاهدین فراهم می‌گردد.

در همین حال، مولوی غلام سعید احساس درباره حمایت از مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت کنر با شیخ عبدالقهار صدیقی، رئیس شورای علمای این ولایت گفت‌وگو کرد.

در ادامه، مولوی عبدالله حقانی معاون والی و عبدالقهار صدیقی، رئیس شورای علمای ولایت کنر، درباره حمایت از برنامه‌های این اداره وعده همکاری داد.

همچنین هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت کنر نیز بازدید کردند.

آنان در این دیدار، وضعیت مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت کنر را بررسی کردند و درباره رسیدگی به چالش‌ها وعده همکار دادند.

پیش از این هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای رسیدگی به چالش‌های مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی، به شماری از ولایات سفر کرده اند و قرار است این سفر به تمام ولایات کشور انجام شود.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۲:۲۲
Background image

آموزش عملی دانش‌آموزان انستیتوت معاون انجنیری کاپیسا در سب‌استیشن گلبهار

در ادامه برنامه عملی دوره پرکتیک، دانش‌آموزان رشته برق انستیتوت معاون انجنیری ولایت کاپیسا در دیدار از سب استیشن برق گلبهار درباره توزیع و تشریح «لاگ‌بوک» و آشنایی با شیوه تکمیل آن به. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۹:۳
Background image

ارتقای مهارت‌های اداری کارمندان جدیدالتقرر اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

ریاست امور کارکنان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ادامه برنامه‌های ارتقای ظرفیت کارمندان، برنامه آموزشی نرم‌افزار « Microsoft Word » را برای ۳۰ تن از کارمندان جدیدالتقرر برگزار کرد.. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۹:۱۷
Background image

آشنایی دانشجویان کمپیوترساینس درباره امنیت شبکه

دانشجویان رشته شبکه کمپیوترساینس انستیتوت معاون انجینیری ولایت کاپیسا با کاربردهای هوش مصنوعی در امنیت شبکه، آشنا شدند. این دانشجویان در یک جلسه درسی تخصصی، پیرامون نقش هوش مصنوعی در. . .

BACK TO NEWS