برای نابینایان در ننگرهار زمینه آموزش فراهم شد

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۶/۲۱ - ۱۵:۴۸
نابینایان

به منظور دسترسی کودکان نابینا به آموزش، رشته نابینایان در لیسه مسلکی تعلیمات خاص ولایت ننگرهار ایجاد شد.

در گذشته تنها در این لیسه، زمینه آموزش برای ناشنوایان فراهم بود که اکنون با ایجاد رشته نابینایان، زمینه آموزش برای افراد دارای مشکل بینایی نیز فراهم شده است.

گفتنی است که اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در سراسر کشور 16 مرکز آموزشی شامل انستیتوت و مکتب برای آموزش نابینایان و ناشنوایان دارد.

در این مراکز در کنار آموزش عمومی، مهارت‌های تخنیکی و مسلکی نیز برای شاگردان تدریس می‌شود.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۶:۴۱
Background image

برگزاری نشستی ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی بخاطر آغاز سال جدید تعلیمی و تحصیلی

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی بخاطر آغاز سال جدید تعلیمی 1405 هجری شمسی نشستی با حضور کارمندان این اداره برگزار نمود. آمریت‌های تخنیکی ولایات و رؤسای زون‌های تعلیمات تخنیکی و مسلکی به. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۸ - ۱۰:۹
Background image

ادامه برگزاری نشست اصلاحی ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

مفتی نجم‌الدین حقانی، رئیس ارشاد و دعوت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشست اصلاحی این اداره درباره موضوعات مختلف اسلامی و شرعی، از جمله عبادات صحبت کرد. رئیس محترم ارشاد و دعوت در این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۱۰:۲۲
Background image

چگونگی تهیه و استفاده ادویه نباتی در انستیتوت کثیرالرشتوی قرغیو

یک تن از استادان انستیتوت کثیرالرشتوی ولسولای قرغیو ولایت لغمان بخاطر جلوگیری از آفات نباتی، ادویه نباتی تهیه و چگونگی استفاده آن را برای دانش‌آموزان توضیح داد. در همین حال ایشان درباره. . .

BACK TO NEWS