آمریت مکاتب و انستیتوت‌ها گزارش کاری خود را ارایه کرد

media_admin
شنبه ۱۴۰۲/۳/۶ - ۱۵:۴۸
آمریت مکاتب و انستیتوت‌ها

مولوی غلام سعید احساس، معاون امور تخنیکی و مسلکی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی گزارش کاری آمریت امور مکاتب و انستیتوت‌های ریاست امور متعلمین و محصلین این اداره را ارزیابی کرد.

عبدالوهاب سهاک، آمر امور مکاتب و انستیتوت‌ها درباره‌ی مشکلات و پیشنهادات این آمریت نیز صحبت کرد.

معاون امور تخنیکی و مسلکی با توجه به اهمیت ساحه کار آمریت امور مکاتب و انستیتوت‌ها، برای هرچه بهتر طرح کاری این آمریت به مسئولین هدایت لازم را داد.

آقای احساس به آمریت امور مکاتب و انستیتوت‌ها وظیفه سپرد تا در مورد استفاده درست از وسایل و تجهیزات داغمه مراکز آموزشی، با هماهنگی بخش‌های ذیربط طرح جامعی را ترتیب و اجرا کند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۵ - ۱۱:۲۶
Background image

جریان فراگیری آموزش های عملی از سوی محصلین انستیتوت کثیرالرشتوی سید خیل ولایت پروان

محصلین رشته وترنری انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی سیدخیل ولایت پروان، در چارچوب آموزش های عملی، پیرامون حشرات به شکل عملی آموزش دیدند. در این جلسه، استاد رهنما، موضوع «فایلم بندپایان» را. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۵ - ۹:۴۰
Background image

فراگیری سلسله دروس عملی در یکی از مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی

محصلین رشته وترنری انستیتوت زراعت و وترنری حصه اول کوهستان ولایت کاپیسا در مورد جراحی و تداوی امراض حیوانی به گونه عملي آموزش دیدند. محصلین مذکور تحت نظر استاد رهنما در لابراتوار این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۵ - ۹:۳۴
Background image

فراغت ۳۰ تن محبوسین از برنامه های کوتاه مدت حرفوی

برنامه کوتاه مدت آموزش های حرفوی رشته ترمیم مبایل که پیشتر از سوی آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت زابل در محبس این ولایت آغاز گردیده بود، پایان یافت. محبوسین در این برنامه کوتاه مدت. . .

BACK TO NEWS