دیدار معاون مالی و اداری با استادان و آمرین انستیتوت‌ها و مکاتب مسلکی کندز

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۹/۲۸ - ۹:۴۹
دیدار معاون مالی

مفتی فضل الرحمان فاضل، معاون مالی و اداری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در جریان سفرش به ولایت کندز در نشستی با مسئولان و استادان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی این ولایت دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این نشست استاد احمد گل زاهد به نمایندگی از استادان صحبت کرد و پیشنهادات و مشکلات شان را با معاون مالی و اداری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی شریک نمود.

در ادامه فرید احمد لکڼ، آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی کندز درباره‌ی وضعیت و مشکلات مکاتب و انستیتوت‌های مسلکی این ولایت صبحت کرد.

آقای فاضل مشکلات و پیشنهادات مسئولان و استادان مراکز تعلیمات تخینیکی و مسلکی کندز را شنید و درباره‌ی رسیدگی به چالش‌ها اطمینان داد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۷ - ۱۱:۸
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی با نهادهای مختلف خصوصی و امارتی در فراه

جلسه هماهنگی با نهادهای مختلف خصوصی و ادارات امارتی باحضور مسئولان آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی در مقام ولایت فراه برگزار شد. هدف از این نشست تقویت همکاری‌ها و ایجاد زمینه اشتغال برای. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۱۳:۵۹
Background image

برگزاری نشست هماهنگی و توسعه همکاری‌های مشترک میان انستیتوت انجنیری بلخ و شرکت ساختمانی خانه طلایی

مسئولان انستیتوت انجنیری بلخ در نشستی با محترم حشمت‌الله گویا، رئیس شرکت ساختمانی خانه طلایی، دیدار و گفتگو نمودند. هدف از این نشست، تقویت ارتباط میان آموزش‌های تخنیکی و مسلکی با. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۱۳:۴۸
Background image

برگزاری برنامه اصلاحی و آموزشی ازسوی ریاست دعوت و ارشاد اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

محترم مولوی هدایت‌الله یک تن از عالمان دینی کشور طی نشست آموزشی، پیرامون چگونگی حکومتداری حضرت عمر فاروق (رضی‌الله‌عنه) و مسئولیت‌ها و مکلفیت‌های کارمندان در نظام اسلامی، به‌گونه مفصل. . .

BACK TO NEWS