برای استادان لیسه‌ها و انستیتوت‌های مسلکی کاپیسا کمک نقدی توزیع شد

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۸/۳۰ - ۱۱:۱۲
کاپیسا

صندوق حمایت از کودکان ملل متحد (یونیسف) برای 90 نفر از استادان لیسه‌ها و انستیتوت‌های مسلکی ولایت کاپیسا کمک نقدی توزیع کرد.

برای هر استاد 18 هزار افغانی توزیع شده است.

گفتنی است که این مبلغ به صورت کمک برای استادان توزیع شده و عوض معاش ماهانه شان نیست.

یونیسف در برخی از ولایت‌های دیگر نیز به استادان انستیتوت‌ها و مکاتب مسلکی کمک کرده است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ - ۱۵:۱۴
Background image

فراغت ده‌ها دانش‌آموز از برنامه اداره و مدیریت و تجارت

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بغلان می‌گویند که حدود 80 تن از برنامه‌های اداره و مدیریت، اداره و تجارت و بانکداری مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی سند فراغت اخذ کرده‌اند. در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ - ۱۰:۲۲
Background image

کلینیک صحی و خدمات درمانی برای کارمندان تعلیمات تخنیکی

به‌اساس تصمیم مقام رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی دوسال پیش کلینیک صحی با همکاری کمیته ناروی در افغانستان، در چارجوب ساختاری ریاست امور کارکنان این اداره ایجاد شد. هدف از ایجاد این. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۹ - ۱۳:۴
Background image

برگزاری جشن فراغت ۴۱ تن از محصلین مراکز آموزشی تعلیمات تخنیکی و مسلکی رشته زراعت و وترنری در ولایت تخار

جشن فراغت ۴۱ تن از محصلین صنف چهاردهم انستیتوت مسلکی زراعت و وترنری ولسوالی اشکمش ولایت تخار با حضور مقامات محلی این ولایت برگزار گردید. در این مراسم، مسئولان پیرامون اهداف، اهمیت و. . .

BACK TO NEWS