یادگیری آموزش‌های عملی دانش‌آموزان هنگام اعمار ساختمان

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۳۰ - ۱۰:۱۴

دانش‌آموزان انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز ولایت لغمان درباره چگونگی اعمار ساختمان مسجد شریف به گونه عملی آموزش دیدند.

آنان با رهنماری استاد بخش مربوطه از بخش‌های مختلف ساختمان مسجد در ولایت لغمان دیدار نمودند.

در همین حال استاد رهنما درباره چگونگی ساخت‌وساز منار، وضوخانه و گنبد به دانش‌آموزان توضیحات لازم ارایه کرد.

دانش‌آموزان از چگونگی ارایه آموزش‌های عملی هنگام اعمار ساختمان‌ها بسیار خوشحال هستند. آنان خواستار تقویت و گسترش هرچه بیشتر آموزش‌های عملی نیز هستند.

از آنجایی که آموزش‌های عملی دانش‌آموزان را برای ورود به بازار کار آماده‌تر می‌ساز؛ رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نیز هموار بر تقویت این آموزش‌ها تأکید دارد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۸:۵۷
Background image

اشتراک مراکز تعلیمات تخنیکی پکتیا در دومین نمایشگاه ملی تولیدات و محصولات داخلی

دومین نمایشگاه ملی تولیدات و محصولات داخلی در ولایت پکتیا آغاز گردید. در این نمایشگاه سه روزه تولیدات عملی، نوآوری‌ها و ابتکارات مختلف استادان، شاگردان و محصلان تعلیمات تخنیکی و مسلکی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۴ - ۹:۳۰
Background image

برگزاری سمینار «انتخاب مسیر شغلی» در انستیتوت اداره و حسابداری

سیمینار آموزشی و مشاوره‌ای تحت عنوان «انتخاب مسیر شغلی» از سوی مرکز کاریابی و مشوره‌دهی شغلی انستیتوت اداره و حسابداری کابل، با همکاری مؤسسه «نگرش سبز» برگزار شد. در این برنامه نزدیک به. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۱:۱۷
Background image

سیستم دیجیتالی گدام‌داری از سوی ریاست تکنالوژی معلوماتی معرفی شد

سیستم گدام‌داری دیجیتالی از سوی مسئولان ریاست تکنالوژی معلوماتی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، در نشستی با حضور محترم مفتی فضل‌الرحمن فاضل معاون امور مالی و اداری این اداره، برای مسئولان. . .

BACK TO NEWS