گفت‌وگوی سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با وزیر تحصیلات عالی

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۴/۱۹ - ۱۴:۴۶
TVETA

الحاج مولوی غلام حیدر شهامت سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشست دوجانبه با محترم شیخ ندامحمد ندیم وزیر تحصیلات عالی کشور دیدار و گفت‌وگو نمود.

محور این نشست، همکاری‌های مشترک و تبادل تجارب میان هردونهاد عنوان شده است.

در همین حال، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی درباره برنامه‌های این اداره توضیحات داد و دوطرف روی موارد گوناگون و چگونگی همکاری‌های مشترک بحث کردند.

در این نشست توافق شد تا همکاری‌ها در بخش ارتقای ظرفیت، نصاب و تحقیقات علمی به اساس یک تفاهم‌نامه آغاز گردد.

ازسوی هم وزیر تحصیلات عالی تعهد سپرد تا استادان و فارغان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی پس از امتحان اختصاصی برای شمولیت در دوره‌های ماستری و دوکتورا شامل پوهنتون‌های کشور گردند.

همچنین در این دیدار، دوطرف تأکید کردند که پیشرفت علوم در کشور نیازمند هماهنگی میان نهادی تعلیمی و تحصیلی است و باید این هماهنگی بیشتر از پیش تقویت شود.

ازسوی هم، چگونگی اشتراک در برنامه‌های علمی جهانی، برگزاری نمایشگاه‌های مشترک علمی و تبادل تجارب میان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی و وزارت تحصیلات نیز در این نشست بحث گردید.

هردوطرف توافق نمودند تا این نشست‌ها میان نهاد های علمی برای زمینه‌سازی و پیشرفت علوم در کشور ادامه یابد و همکاری‌ها به اساس تفاهم‌نامه مشترک به پیش برده شود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۹:۰
Background image

تداوم آموزش‌های عملی محصلان رشته تعمیرات در انستیتوت انجنیری بلخ

در ادامه برنامه‌های آموزشی عملی، محصلان صنف چهاردهم رشته تعمیرات انستیتوت انجنیری بلخ تحت رهنمایی استاد بخش مربوطه، فعالیت‌های عملی مضمون «معموره‌های خشتی» را در ساحه عمل با موفقیت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۸:۵۹
Background image

راه‌اندازی نشرات زنده رادیویی توسط محصلان انستیتوت میخانیکی

در ادامه تطبیق برنامه‌های عملی آموزشی، محصلان صنف چهاردهم دیپارتمنت الکترونیک انستیتوت میخانیکی ولایت کابل موفق شدند نشرات مستقیم و زنده رادیویی را از طریق دستگاه ترانسمیتر راه‌اندازی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۸:۴۱
Background image

راه‌اندازی سیمینار مهارت‌های کاریابی برای دانش‌آموزان انستیتوت میخانیکی

سیمینار آموزشی مهارت‌های کاریابی و مشوره‌دهی های شغلی به ابتکار ریاست تحقیق و نوآوری و اشتراک شماری از دانش‌آموزان و کارمندان انستیتوت میخانیکی ولایت کابل برگزار گردید. این سیمینار با. . .

BACK TO NEWS