گفت‌وگوی سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با رئیس موسسه روپانی

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱ - ۱۵:۲۶
tveta

محترم مولوی غلام حیدر شهامت، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در دفتر کارش با آقای محبت علی، رئیس موسسه روپانی در افغانستان دیدار و گفت‌گو کرد.

در این نشست، دوطرف درباره چگونگی همکاری‌های مشترک و حمایت از تعلیمات تخنیکی و مسلکی بحث  نمودند.

در همین حال، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشست امروز با مسئولان موسسه روپانی درباره اهداف و برنامه‌های این اداره توضیحات داد.

محترم مولوی شهامت افزود که اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در دو سال اخیر دست‌آوردهای خوبی داشته است. ایشان از بازنگری نصاب، برگزاری برنامه‌های کوتاه‌مدت حرفوی، و چاپ وتوزیع کتب درسی به عنوان دست‌آوردهای عمده یاد کرد.

در ادامه این دیدار، رئیس موسسه روپانی در افغانستان نقش تعلیمات تخنیکی و مسلکی را در راستای پیشرفت و خودکفایی اقتصادی مهم خواند.

آقای محبت علی خان همچنین از همکاری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با موسسه روپانی اظهار قدردانی نمود و بر ادامه و گسترش همکاری‌ها نیز تأکید نمود.

در پایان این جلسه، دوطرف بر استفاده مشترک از منابع برای خدمت به مردم افغانستان نیز توافق کردند.

پیشتر موسسه روپانی «روپانی فوندیشن»در بخش آموزش‌های حرفوی با اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی تفاهم‌نامه همکاری امضا کرده‌است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۷ - ۹:۵۳
Background image

پایان سیمینارهای علمی در لیسه کثیرالرشتوی ولسوالی برکی‌برک

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لوگر می‌گوین که سلسله سیمینارهای علمی که به مدت یک ماه از سوی لیسه کثیرالرشتو ولسوالی برکی‌برک با هدف ارتقای سطح علمی دانش‌آموزان، تقویت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۶ - ۱۱:۲۴
Background image

دیدار کارشناسان ریاست تحقیق و نوآوری با مسئولان سکتور خصوصی

کارشناسان ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در حاشیه نمایشگاه «هفته صنعت و معدن» با مسئولان اتاق صنایع و معادن افغانستان، اتحادیه فابریکات ذوب‌آهن افغانستان و شماری از. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۴ - ۱۴:۳۰
Background image

برنامه آموزشی درباره سیستم دیجیتال مدیریت اسناد اداری برگزار شد

وزارت محترم مخابرات و تکنالوژی معلوماتی به‌منظور تسریع روند دیجیتال‌سازی ادارات دولتی و توسعه حکومت‌داری الکترونیکی، سیستم دیجیتال مدیریت اسناد و مکاتیب اداری را ایجاد و راه‌اندازی کرده. . .

BACK TO NEWS