کتاب‌ها و مجله‌های علمی به زندانیان محبس لغمان اهدا شد

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۹ - ۱۱:۶

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لغمان از طریق مراکز آموزشی مربوط، ۴۴ جلد کتاب در موضوعات مختلف و ۳۵ جلد مجله را به آمریت محبس ولایت لغمان اهدا کرد.

این کتاب‌ها با هدف تقویت فرهنگ کتاب‌خوانی، فراهم‌سازی زمینه استفاده علمی و فکری زندانیان و حمایت از روند اصلاح آنان در اختیار مسئولان محبس قرار گرفت تا زندانیان بتوانند از این منابع در اوقات فراغت خود بهره‌مند شوند.

مسئولان آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لغمان می‌گویند که فراهم‌سازی زمینه دسترسی زندانیان به منابع علمی و آموزشی، نقش مهمی در افزایش دانش، تقویت روحیه اصلاح‌پذیری و آماده‌سازی آنان برای بازگشت سالم و مؤثر به جامعه دارد.

این اقدام در چارچوب همکاری‌های میان ادارات و به منظور گسترش فرهنگ مطالعه، ارتقای سطح آگاهی و حمایت از برنامه‌های آموزشی و اصلاحی در محبس ولایت لغمان انجام شده است.

مسئولان در محبس ولایت لغمان از این اقدام آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی اظهار قدردانی و سپاسگزاری نمودند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۳:۲۸
Background image

ادامه برنامه‌های اصلاحی و تربیتی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی

در ادامه برنامه‌های سه‌روزه اصلاحی و تربیتی، اداره تنویر فکری با همکاری ریاست دعوت و ارشاد اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، نشستی را برای دانش‌آموزان و کارمندان انستیتوت تکنالوژی افغان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۳:۱۴
Background image

ورکشاپ ۲۰ روزه ارتقای ظرفیت استادان تعلیمات خاص به پایان رسید

ورکشاپ آموزشی و ارتقای ظرفیت ۲۰ روزه استادان مراکز آموزشی تعلیمات خاص اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، با همکاری کمیته ناروی برای افغانستان، به پایان رسید. این برنامه از سوی ریاست انکشاف. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۲
Background image

نشست هماهنگی با مسئول مؤسسه «اسلامیک ریلیف» برگزار شد

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت ننگرهار به‌منظور تقویت هماهنگی و گسترش همکاری‌های مشترک، نشستی با مسئولان مؤسسه «اسلامیک ریلیف»برگزار کرد. هردوطرف در این نشست پیرامون تقویت آموزش‌های. . .

BACK TO NEWS