چالش املاک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشستی با حضور معین وزارت عدلیه بررسی شد

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۷/۴ - ۱۵:۱۲
عدلیه

جلسه رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای بحث درباره املاک این اداره با شیخ عبدالکریم حیدر، معین مسلکی وزارت عدلیه برگزار شد.

در این جلسه که نمایندگان وزارت معارف نیز حضور داشتند، در ابتدا مفتی سید محسن سادات، رییس املاک و خدمات اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی درباره چالش املاک این اداره صحبت کرد. آقای سادات گفت‌ بخشی از املاک این اداره در اختیار وزارت معارف است.

مولوی غلام حیدر شهامت، سرپرست اداره تعلمیات تخنیکی و مسلکی نیز در این زمینه توضیحات ارایه کرد و گفت که این اداره به املاک خود ضرورت دارد.

نمایندگان وزارت معارف نیز درباره‌ی املاک تحت دعوا صحبت کردند و سرانجام شیخ عبدالکریم حیدر، معین مسلکی وزارت عدالیه گفت که برای اتخاذ فیصله نهایی، اسناد املاک موردنظر دقیق بررسی شود و این املاک با توجه ضرورت و موثریت استفاده گردد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۹:۶
Background image

فراگیری آموزش‌های عملی دانش‌آموزان در ریاست شهرسازی لغمان

دانش‌آموزان رشته ساختمانی انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز ولایت لغمان بخشی از آموزش‌های عملی شان را در ریاست شهرسازی آن ولایت سپری نمودند. استاد بخش مربوطه دریک جلسه درسی درباره مراحل ساخت و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۱:۳۷
Background image

برگزاری برنامه رهنمودی و آموزشی برای آمرین و مدیران تدریسی مراکز آموزشی شهر کابل

برنامه رهنمودی و آموزشی تشریح پلان کاری سالانه، گزارش‌دهی و فورم نمره‌دهی ارزیابی سالانه استادان برای ۳۸ تن از آمرین و مدیران تدریسی مراکز آموزشی شهر کابل برگزار شد. این برنامه که از. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۹:۲۹
Background image

آموزش عملی دانش‌آموزان رشته برق انستیتوت تخنیکی و مسلکی سجادیه

دانش‌آموزان رشته برق انستیتوت تخنیکی و مسلکی سجادیه ولایت بلخ درباره «نصب و عیار نمودن کمره‌های امنیتی و چگونگی ثبت صوت و ویدیو» به‌گونه عملی آموزش دیدند. به گفته مسئولین هدف از اجرای. . .

BACK TO NEWS