وضعیت لیسه کثیرالرشتوی ولسوالی جوین فراه بررسی شد

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۹/۱۷ - ۱۰:۵۷
ولسوالی جوین فراه

هیأت اعزامی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به ولایت فراه، از لیسه کثیرالرشتوی ولسوالی جوین این ولایت بازدید کرد.

این هیأت امور اداری و تدریسی لیسه کثیرالرشتوی ولسوالی جوین را مورد نظارت و بررسی قرار داد و پیشنهادات و مشکلات استادان و شاگردان را شنید.

نبود ساختمان، کمبود تجهیزات و کتاب از مشکلات عمده لیسه کثیرالرشتوی ولسوالی جوین فراه عنوان شد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۷ - ۱۱:۸
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی با نهادهای مختلف خصوصی و امارتی در فراه

جلسه هماهنگی با نهادهای مختلف خصوصی و ادارات امارتی باحضور مسئولان آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی در مقام ولایت فراه برگزار شد. هدف از این نشست تقویت همکاری‌ها و ایجاد زمینه اشتغال برای. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۱۳:۵۹
Background image

برگزاری نشست هماهنگی و توسعه همکاری‌های مشترک میان انستیتوت انجنیری بلخ و شرکت ساختمانی خانه طلایی

مسئولان انستیتوت انجنیری بلخ در نشستی با محترم حشمت‌الله گویا، رئیس شرکت ساختمانی خانه طلایی، دیدار و گفتگو نمودند. هدف از این نشست، تقویت ارتباط میان آموزش‌های تخنیکی و مسلکی با. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۱۳:۴۸
Background image

برگزاری برنامه اصلاحی و آموزشی ازسوی ریاست دعوت و ارشاد اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

محترم مولوی هدایت‌الله یک تن از عالمان دینی کشور طی نشست آموزشی، پیرامون چگونگی حکومتداری حضرت عمر فاروق (رضی‌الله‌عنه) و مسئولیت‌ها و مکلفیت‌های کارمندان در نظام اسلامی، به‌گونه مفصل. . .

BACK TO NEWS