هیئت رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با رئیس یوناما دیدار کرد

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۱۷ - ۹:۱۱
رییس اداره

مولوی غلام حیدر شهامت، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با «روزا اتونبایوا» رئیس هیئت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما) و «پیتریشیا مک فیلیپس» رئیس سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد (یونسکو) دیدار کرد.

در این دیدار مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی، مفتی فضل‌الرحمان فاضل معاون مالی و اداری  و نیک محمد نیکمل سرپرست ریاست پلان و هماهنگی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نیز حضور داشتند.

در این نشست، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در باره فعالیت‌ها و دست‌آوردهای اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی توضیحات ارایه کرد. او تعلیمات تخنیکی و مسلکی را برای فقرزدائی و رشد اقتصاد کشور بسیار مهم خواند.

خانم «روزا اتونبایوا» رئیس یوناما در افغانستان، ضمن خرسندی از برگزاری این نشست مهم، درباره همکاری یوناما با اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی اطمینان داد.

هم‌چنین خانم «پیتریشیا مک فیلیپس» رئیس یونسکو بر امضای توافق‌نامه و ایجاد گروپ کاری مشترک میان هردو نهاد تاکید کرد.

از سوی هم، مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی در باره آموزش و کار زنان صحبت کرده افزود: مشکل آموزش و کار زنان به‌زودی حل خواهد شد و ما امیدوار استیم تا آموزش علم از سیاست جدا باشد.

دو طرف بر ادامه همکاری ها و گسترش آموزش تعلیمات تخنیکی و مسلکی تأکید کردند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۳:۲۸
Background image

ادامه برنامه‌های اصلاحی و تربیتی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی

در ادامه برنامه‌های سه‌روزه اصلاحی و تربیتی، اداره تنویر فکری با همکاری ریاست دعوت و ارشاد اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، نشستی را برای دانش‌آموزان و کارمندان انستیتوت تکنالوژی افغان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۳:۱۴
Background image

ورکشاپ ۲۰ روزه ارتقای ظرفیت استادان تعلیمات خاص به پایان رسید

ورکشاپ آموزشی و ارتقای ظرفیت ۲۰ روزه استادان مراکز آموزشی تعلیمات خاص اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، با همکاری کمیته ناروی برای افغانستان، به پایان رسید. این برنامه از سوی ریاست انکشاف. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۲
Background image

نشست هماهنگی با مسئول مؤسسه «اسلامیک ریلیف» برگزار شد

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت ننگرهار به‌منظور تقویت هماهنگی و گسترش همکاری‌های مشترک، نشستی با مسئولان مؤسسه «اسلامیک ریلیف»برگزار کرد. هردوطرف در این نشست پیرامون تقویت آموزش‌های. . .

BACK TO NEWS