نشست رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار گردید

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۹/۳۰ - ۱۳:۳
tveta

جلسه هیأت رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به ریاست محترم مولوی غلام حیدر شهامت، سرپرست و حضور مولوی غلام سعید احساس معاون این اداره برگزار گردید.

در نشست رهبری امروز، روی دست‌آوردهای عمده اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در سال 1402 ه‌ش بحث شد.

رؤسا و آمرین محترم اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی فعالیت‌ها و ودست‌آوردهای یک‌سال اخیر شان را در نشست هیأت رهبری این اداره شریک ساختند.

در همین حال، مولوی غلام حیدر شهامت در جلسه رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی بر مسئولیت‌پذیری و پشت‌کار کارمندان این اداره تأکید کرد و افزود که «همه‌ی مسئولین در برابر انجام مسؤولیت نزد خداوند بزرگ پاسخگو هستیم.»

محترم مولوی شهامت همچین تصریح کرد که کارمندان باید ازسوی رؤسا کنترول شوند و وظایف باید به موقع و درست انجام شود.

ایشان همچنین بر پابندی در وظیفه ازسوی کارمندان نیز تأکید نمود و گفت که کارمندان باید در انجام مسئولیت و وظیفه، رضای خداوند بزرگ را در نظر بگیرند.

ازسوی هم معاون امور تخنیکی و مسلکی بر اخلاص‌مندی در انجام وظیفه تأکید نمود و از حاضرین این مجلس خواست تا از هرنوع کارشکنی و تخریب‌کاری در اداره جلوگیری نمایند و وظایف را به گونه احسن انجام دهند.

قرار است اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، دست‌آوردها و فعالیت‌های عمده این اداره را بعد از نهایی‌سازی با اداره محترم امور و مقام ریاست‌الوزراء شریک نماید.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۵:۲۳
Background image

آغاز برنامه ۴۰روزه اصلاحی و آموزشی برای دانش‌آموزان لیلیه حضرت عمر فاروق (رض)

ریاست دعوت و ارشاد اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با همکاری اداره فکری و فرهنگی تنویر، برنامه ۴۰روزه اصلاحی و آموزشی را برای دانش‌آموزان لیلیه حضرت عمر فاروق (رض) آغاز کرد. این برنامه با. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۹:۳۱
Background image

دیدار مسئولان ریاست تحقیق و نوآوری با بیش از ۲۰ شرکت تولیدی و صنعتی

مسئولان ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در حاشیه پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی امام ابوحنیفه (رحمه‌الله)، با نمایندگان بیش از ۲۰ شرکت تولیدی، صنعتی و نهادهای سکتور. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۵:۹
Background image

روند اصلاح و انکشاف نصاب آموزشی رشته‌های جی‌آی‌اس و اقتصاد و مدیریت آغاز شد

روند اصلاح و انکشاف نصاب آموزشی رشته‌های سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) و اقتصاد و مدیریت، امروز از سوی ریاست نصاب تعلیمی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی آغاز گردید. در مراسم آغاز این. . .

BACK TO NEWS