معاون امور تخنیکی و مسلکی به ولایت لوگر سفر کرد

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۶ - ۱۴:۴۶
TVETA

در ادامه سفرهای ولایتی، مولوی غلام سعید احساس، معاون امور تخنیکی و مسلکی اداره تعلیمات تخنیکی و مسکی در رأس یک هیأت به ولایت لوگر سفر کرد.

آقای احساس در سفر به ولایت لوگر با مقامات محلی ازجمله شیخ ضیاالرحمن، والی این ولایت دیدار و گفت‌وگو کرد.

معاون امور تخنیکی و مسلکی در دیدار با والی لوگر درباره اهمیت تعلیمات تخنیکی و مسلکی صحبت کرد و گفت این اداره ازطریق تربیه نیروی حرفوی و ماهر کار، در راستای رشد اقتصاد کشور فعالیت دارد.

مولوی احساس هم‌چنین از ایجاد مرکز نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نیز یاد کرد و گفت که این مرکز به هدف جذب افراد خلاق و مبتکر و همچنین جلوگیری از مهاجرت جوانان کشور ایجاد شده‌است.

آقای احساس در این دیدار از طرح آموزش مجاهدین که ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی تدوین گردیده نیز یادآوری کرد و گفت که با عملی شدن این طرح، زمنیه آموزش‌های علوم عصری برای مجاهدین فراهم می‌گردد.

در ادامه شیخ ضیاالرحمن مدنی والی لوگر، اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی را در قسمت اشتغال‌زایی وخودکفایی اقتصادی بسیار مهم خواند و درباره حمایت از برنامه‌های این اداره وعده همکاری داد.

اقای مدنی همچنین از برنامه آموزش مجاهدین به نیکی یاد کرد و در راستای عملی شدن این طرح، وعده همکاری نمود.

همچنین هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لوگر نیز بازدید کردند.

آنان در این دیدار، وضعیت مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لوگر را بررسی کردند و درباره رسیدگی به چالش‌ها وعده همکار دادند.

پیش از این هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای رسیدگی به چالش‌ها در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی، به شماری از ولایات نیز سفر کرده اند و قرار است این سفر به تمام ولایات کشور انجام شود.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۷ - ۱۱:۸
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی با نهادهای مختلف خصوصی و امارتی در فراه

جلسه هماهنگی با نهادهای مختلف خصوصی و ادارات امارتی باحضور مسئولان آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی در مقام ولایت فراه برگزار شد. هدف از این نشست تقویت همکاری‌ها و ایجاد زمینه اشتغال برای. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۱۳:۵۹
Background image

برگزاری نشست هماهنگی و توسعه همکاری‌های مشترک میان انستیتوت انجنیری بلخ و شرکت ساختمانی خانه طلایی

مسئولان انستیتوت انجنیری بلخ در نشستی با محترم حشمت‌الله گویا، رئیس شرکت ساختمانی خانه طلایی، دیدار و گفتگو نمودند. هدف از این نشست، تقویت ارتباط میان آموزش‌های تخنیکی و مسلکی با. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۱۳:۴۸
Background image

برگزاری برنامه اصلاحی و آموزشی ازسوی ریاست دعوت و ارشاد اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

محترم مولوی هدایت‌الله یک تن از عالمان دینی کشور طی نشست آموزشی، پیرامون چگونگی حکومتداری حضرت عمر فاروق (رضی‌الله‌عنه) و مسئولیت‌ها و مکلفیت‌های کارمندان در نظام اسلامی، به‌گونه مفصل. . .

BACK TO NEWS